Financieel expert Anthony Migchels keert terug naar Weltschmerz met een update! Bestaat er in de toekomst nog geld?

Financieel expert Anthony Migchels keert terug naar Weltschmerz met een update! Bestaat er in de toekomst nog geld?

In september 2022 ging Pieter Stuurman in gesprek met financieel expert Anthony Migchels. Zij spraken over de val van de euro en de dollar, de nabije toekomst van Europa en de VS en vroegen zich hardop af of geld in de toekomst überhaupt nog wel zal bestaan.

Na aanleiding van deze uitzending werden wij overspoeld met reacties, bestaande uit suggesties, inhoudelijke vragen en de grote vraag naar een update. Bij Weltschmerz geven we graag gehoor aan onze kijkers en moedigen we iedereen aan om mee te denken over de inhoud van onze programma’s.

Omdat er geen geschikter moment is dan dit, nu de centrale banken er met bosjes bij neer (zullen) vallen, is Anthony Migchels aanstaande vrijdag in onze studio om samen met Pieter een vervolg te geven aan zijn uitzending van afgelopen september. Hoe staan we er inmiddels voor? Welke voorspellingen zijn inmiddels uitgekomen?

Uit het vorige gesprek leerden we immers dat veel van Michgels’ eerdere voorspellingen toen al waren uitgekomen..

“Ik volg veel, heel veel van allerlei media m.b.t. deze onderwerpen maar heb tot nu toe niet in zo’n samenvattend gesprek, zoveel interessants gehoord waardoor voor mij e.e.a. nog veel duidelijker werd. Heel erg bedankt heren! Wat mij betreft snel een vervolg hierop.”, aldus de top-comment op YouTube.

De nieuwe uitzending zal aanstaande vrijdag (morgen) worden opgenomen, en vanwege de actualiteit snel daarna online verschijnen.

Heb jij vragen voor Antony en Pieter over dit thema, die je graag beantwoord of besproken ziet in dit gesprek? Reageer dan onderaan dit artikel of stuur deze naar Laila@weltschmerz.nl

Bekijk hier het vorige gesprek, zodat deze nog vers in je geheugen zit wanneer je het volgende deel bekijkt:

Einde van onze samenleving? – Pieter Stuurman en Anthony Migchels

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.