Financieel specialist: ‘Het geld dat op je rekening staat is niet van jou’ (video)

Financieel specialist: ‘Het geld dat op je rekening staat is niet van jou’ (video)

‘Het geld dat ik in mijn portemonnee heb is van mij, al het andere niet. Dat kwartje moet landen bij iedereen’, aldus Financieel Specialist Ab Flipse in een interview van Holland Gold.

‘Ab is een financieel adviseur en staat bekend om zijn visie en vroegtijdige signalering van trends en ontwikkelingen in de financiële branche en de macro economie’, staat er in de omschrijving van het interview geschreven. Gevolgd door:

‘In deze video gaan we dieper in op de De Noodwet Financieel Verkeer uit 1978 met als gevolg dat de overheid financiële goederen kan confisqueren. Wat houdt deze noodwet in en kan de overheid er nog steeds beroep op doen, zijn vragen die beantwoord worden in deze video. Ook hebben we het over de mogelijke reset van ons geldsysteem en hoe belangrijk autonomie is in tijden van onrust. Tot slot hebben we het over de laatste geopolitieke ontwikkelingen en hoe Ab zijn vermogen beschermt.’

Bekijk hier het gehele interview.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.