Gender en Seksualiteit – Lezing Pierre Capel

Gender en Seksualiteit – Lezing Pierre Capel

Wie: Pierre Capel
Wat: Gender en Seksualiteit
Wanneer: 6 juli, 19:30
Waar: Boeing Avenue 222, Schiphol-Rijk

Klik hier om je ticket(s) te bestellen

De geest van de Inquisitie is weer uit de fles en de totale intolerantie regeert. Ongehinderd door enige kennis worden de meest vreemde statements geponeerd en wee je gebeente als je hier ook maar iets tegenin wilt brengen.

Na drie jaar waanzin wordt de 1,5 meter Woke vervangen door de Gender Woke. Maar net zoals 1,5 meter niets met besmettelijkheid heeft te maken, heeft gender niets met seksuele geaardheid te maken. Als je begint over de rol van de transcriptiefactor Sry in het proces om de ontwikkeling van Eva om te buigen naar Adam, staat het vuurpeloton al klaar. De kennis over embryonale geslachtsontwikkeling en de daarbij behorende verschillen in hersenstructuur is zwaar verboden terrein.

De hele ontwikkeling van seksuele geaardheid en gender speelt zich af tussen de zevende en de een en twintigste week van de zwangerschap, niet in de Baarmens, maar in de Baarmoeder. Gender bepaalt of jij je man of vrouw voelt, en dit zit in een specifiek hersengebied en staat los van seksuele geaardheid, die in andere hersengebieden is gelokaliseerd. Vraag aan de grootste relnicht of hij man of vrouw is, dan is het antwoord man. Net zo als lesbiennes zich vrouw voelen. Seksuele geaardheid staat los van gender en zit tussen de oren en na de 21ste week van de zwangerschap is het klaar en moet je het daar mee doen!

Naast de hersenstructuur zijn er in de verdere lichamelijke ontwikkeling grote verschillen tussen man en vrouw, inclusief de geslachtsorganen. Het komt zelden voor dat gender identiteit hiermee niet parallel loopt. Een voorbeeld van één van de vele vormen van transseksualiteit is wanneer een man een genetisch defect heeft in het enzym dat nodig is om de schaamlippen te sluiten. Door dat defect kunnen er bij hem geen penis en scrotum gevormd worden en wordt hij met een vagina, en met een mannelijk gender geboren.

We leven helaas in een wereld waar mensen vaak worden onderdrukt en gediscrimineerd vanwege hun seksuele geaardheid. Ieder mens heeft een unieke individualiteit, niet alleen in seksueel opzicht maar ook in muzikaliteit, taalgevoeligheid, intelligentie, sociale vaardigheden etc. etc.. De sociale acceptatie van individuele verschillen is erg beperkt. Een geringe afwijking van wat men normaal noemt leidt al snel tot discriminatie, of dit nu lengte, gewicht, IQ of wat dan ook is, laat staan seksualiteit.

In deze lezing zal de evolutionaire ontwikkeling van seksualiteit door de hele natuur heen, inclusief de mens, op een heldere manier worden behandeld, waarbij “Woke” wordt vervangen door “Wake-up”.

Tickets

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.