Geprikte Jamie Foxx toont eindelijk bewijs van leven nadat hij in ziekenhuis was opgenomen met bloedstolsels

Geprikte Jamie Foxx toont eindelijk bewijs van leven nadat hij in ziekenhuis was opgenomen met bloedstolsels

Acteur Jamie Foxx deelde eindelijk bewijs van leven op sociale media, drie weken nadat hij in het ziekenhuis was opgenomen vanwege een medisch noodgeval veroorzaakt door bloedstolsels en een beroerte.

“Ik waardeer alle liefde!!!” schreef de 55-jarige entertainer woensdag op Instagram en voegde eraan toe: “Ik voel me gezegend!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Het bericht markeert de eerste openbare opmerkingen van Foxx sinds zijn ziekenhuisopname in april.

Foxx werd op 11 april plotseling in het ziekenhuis opgenomen vanwege een “ernstige medische complicatie” tijdens het filmen van een Netflix-film in Atlanta.

Een bron beweerde vorige maand dat Foxx reanimatie nodig had.

“Jamie kreeg een ernstige medische episode en had onmiddellijke zorg nodig. Het was dagenlang heel spannend, en er moest echt nieuw leven in hem worden ingeblazen – hij heeft veel geluk dat hij nog leeft!” vertelde de bron naar verluidt aan Radar Online.

“Hij heeft veel geluk gehad dat hij de behandeling heeft gekregen die hij heeft gekregen”, voegde de bron eraan toe. “Jamie lijdt aan hoge bloeddruk, die volgens dokters stolsels in de hersenen kan veroorzaken, wat kan leiden tot een beroerte. Artsen geloven dat dit lang op zich liet wachten, en echt, als ze niet snel hadden gehandeld, was Jamie misschien een goner geweest.”

De toestand van de acteur leek vorige maand te verbeteren,  rapporten beweerden dat hij “wakker en alert” was, maar verzoeken om ‘voor hem te bidden’ van vrienden en familie in afgelopen weekend zorgden opnieuw voor bezorgdheid over zijn toestand.

Over de toestand van Foxx is veel gespeculeerd op sociale media, met vermoedens dat hij mogelijk slachtoffer is geworden van de experimentele Covid-prik, waarvan bekend is dat deze bloedstolsels veroorzaakt.

Onafhankelijke journalist en onderzoeker Erin Elizabeth meldde dat Foxx, ondanks dat hij op de foto ging met anti-Covid-vaccincardioloog Dr. Peter McCullough, inderdaad “volledig gevaccineerd” was, aangezien het een vereiste is voor acteurs.

Een ander online gerucht zet vraagtekens bij de timing van de ziekenhuisopname van Foxx en beweert dat hij zou getuigen in een witwaszaak met donaties van China aan de presidentiële campagne van Obama.

Hopelijk verbetert de toestand van Foxx en openbaart hij de details achter zijn ‘mysterieuze ziekte’.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.