Gevaccineerde Cardioloog Dr. Aseem Malhotra: ‘mRNA-vaccins zijn grootste gevaar voor volksgezondheid’ (video)

Gevaccineerde Cardioloog Dr. Aseem Malhotra: ‘mRNA-vaccins zijn grootste gevaar voor volksgezondheid’ (video)

De corruptie van de moderne geneeskunde is nog nooit beter blootgelegd en samengevat door een arts in de reguliere media dan hier, nu, door Dr. Aseem Malhotra in de Tucker Carlson Show (zie onderaan pagina). Dr. Malhotra staat bekend als een van de meest invloedrijke cardiologen ooit in Groot-Brittannië. Hij raadt mensen af om ooit mRNA-vaccins of statinegeneesmiddelen (cholesterolverlagers) te nemen, omdat hij zegt dat ze een gevaar vormen voor de volksgezondheid, – wat indruist tegen het al lang bestaande verhaal van Big Pharma.

Uiteraard is hij veroordeeld en verketterd door het industriële vaccincomplex, vooral sinds het begin van de Covid-zwendel, omdat hij een boek publiceerde, getiteld “The 21-Day Immunity Plan”, dat geen vaccins aanbeveelt, maar eerder een gezond dieet aanraadt om het risico op ziek worden te verkleinen. Het is nu duidelijk dat de spike-eiwitten vasculaire systemen verstoppen en ervoor zorgen dat slagaders en aders vernauwen, het hart belasten en leiden tot SADS – plotselinge dood bij volwassenen (hartaanvallen), zoals ook uit het recent vrijgegeven rapport van Pfizer zelf blijkt.

Simpel gezegd, geld heeft geleid tot extreme vooringenomenheid in de informatie, statistieken en resultaten die we zien van “evidence-based” en “science-based” geneeskunde, zozeer dat het publiek, patiënten, artsen, verpleegkundigen, onderzoekers en wetenschappers nu een “eenzijdige kijk op de voordelen en de veiligheid” van medicijnen en vaccins zouden hebben, die in hun eigen voordeel werkt.

Dr. Malhotra, een van de eerste mensen die het Pfizer-vaccin voor Covid nam, vertelt Tucker Carlson dat hij dit deed toen hij hielp in een vaccinatiecentrum, ook al is hij de afgelopen tien jaar een wereldwijd toonaangevend pleitbezorger geweest voor het blootleggen van corruptie in de farmaceutische industrie. De vader van de dokter kreeg kort na het innemen van de Pfizer-prik een “onverklaarbare hartstilstand”, en Dr. Malhotra zegt dat zijn vader daarvoor in uitstekende fysieke conditie verkeerde, zonder ernstige gezondheidsproblemen (een sportieve man met een goed dieet).

Dr. Malhotra heeft tevens cardiologiefuncties bekleed bij de Britse National Health Service en is ere-consulent Cardiolist in een topziekenhuis in het VK. Hij is ook een voormalig Consultant Clinical Associate van de Academy of Medical Royal Colleges. Nu is hij een van de grote klokkenluiders die bijna overal wordt gecensureerd of ‘gecanceld’.

Kort gezegd: als het massamediacomplex niet onder één hoedje speelde met Big Pharma, zou deze dokter in elke talkshow ter wereld te zien zijn en zouden de ‘vaccins’ hoogstwaarschijnlijk allemaal worden teruggeroepen totdat er een veilige en effectieve herformulering kon worden gemaakt, als dat al mogelijk is. De wetenschap heeft al genoeg aangetoond, maar het is niet wat er in de massamedia wordt gerapporteerd.

Als je de wetenschap echt volgt, zul je ontdekken wat Dr. Malhotra ontdekte, en dat zijn “enorme markers van coronaire ontsteking” die worden aangetroffen in de gevaccineerde vs. niet-gevaccineerde – een signaal zijn dat de mRNA-vaccins, de Covid-prikken riskant en gevaarlijk zijn, en dat deze worden gepromoot met verkeerde informatie over de hele linie. ‘Vermijd ze als de pest, want misschien verspreiden ze er wel een’, aldus Malhotra.

Bekijk hier zijn optreden in de Tucker Carlson Show, dat hij heeft gedeeld via zijn eigen kanaal:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.