‘Gevaccineerde moeders hebben gekrompen, grijze placenta’s’ – Dr. Naomi Wolf

‘Gevaccineerde moeders hebben gekrompen, grijze placenta’s’ – Dr. Naomi Wolf

De gezondheid van de placenta’s van vrouwen lijkt te verslechteren sinds de introductie van COVID-vaccins, volgens journalist Dr. Naomi Wolf.

Vroedvrouwen en specialisten in de foetale geneeskunde hebben aan Wolf gemeld dat ze sinds de uitrol van de experimentele Covid mRNA-injecties eind 2020 ongebruikelijke en verontrustende veranderingen in de placenta’s van vrouwen hebben opgemerkt.

Een vroedvrouw uit Californië zei dat ze sinds 2020 zilver-grijze placenta’s ziet. Sommige zijn gekrompen en niet groot genoeg om een ​​normale baby te baren. Veel vroedvrouwen melden dat ze baby’s vroegtijdig ter wereld moeten brengen omdat de placenta geen baby op volle termijn kan ondersteunen, aldus Wolf in “War Room” dinsdag.

“En ze liet me een afbeelding zien van een placenta die ongeveer twee centimeter in omtrek was – smaller, korter en kleiner – dan een normale placenta”, voegde ze eraan toe. Vroedvrouwen zien ook “verkalking” op de placenta’s van gevaccineerde moeders.

Wolf beweerde ook dat de vroedvrouwen die ze heeft gesproken sinds de uitrol van het COVID-vaccin geen normale placenta’s hebben gezien. Dit suggereert dat het uitscheiden van het vaccin van invloed kan zijn op niet-gevaccineerde vrouwen.

“Sinds de vaccins zijn uitgerold, ziet ze geen normale placenta’s”, zei Wolf. “Ik vroeg haar om me een afbeelding te sturen van een normale placenta na 2020, en ze zei dat ze die niet heeft. Ze zijn allemaal aangetast. Ze maakt zich dus zorgen over ‘shedding’, dat de placenta’s van niet-gevaccineerde moeders zo ook aangetast kunnen worden.”

Als dat nog niet erg genoeg was, beweerde Wolf dat vroedvrouwen veel meer vroegtijdige bevallingen zien als gevolg van de aangetaste placenta’s en gezondheidsproblemen bij baby’s kort na de geboorte.

Een vroedvrouw zei dat baby’s vaak ‘oké’ lijken te zijn bij de geboorte, maar dat ze binnen een dag al naar het ziekenhuis moeten worden gebracht omdat ze ademhalingsproblemen hebben. Ze heeft dat nog nooit zo vaak gezien.

Later in het interview met War Room wees Wolf erop dat dezelfde bedrijfsbelangen die de Covid-vaccins pushen, dezelfde rol spelen in de technologie die tot doel heeft menselijke voortplantingsfuncties te vervangen.

“Dezelfde mensen die investeren in het vaccin, investeren ook in kunstmatige moedermelk en kunstmatige baarmoeders”, zei Wolf. “En MIT heeft een rapport uitgebracht over de vooruitgang op het gebied van kunstmatige baarmoeders. Het is dus geen sciencefiction meer om één stap vooruit te denken over wat deze monsters lijken te doen.”

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.