GIDEON – Op Zoek Naar De Waarheid (Documentaire)

GIDEON – Op Zoek Naar De Waarheid (Documentaire)

Al twee jaar lang gaan we van lockdown naar lockdown. Er worden ingrijpende maatregelen genomen ter ‘bescherming’ van de volksgezondheid. Maar zijn deze maatregelen wel effectief? Is het vaccineren van de hele bevolking wel verstandig, of kent dit experiment ook risico’s? Heeft de implementatie van een QR-maatschappij echt als doel de volksgezondheid te dienen, of spelen er andere belangen?

In samenwerking met Max von Kreyfelt maakte Docsfair een documentaire waarin Tweede Kamer lid Gideon van Meijeren opzoek gaat naar antwoorden die hij niet binnen het parlement kon vinden.

Vanaf 13 maart 20:00 uur is de nu-al-gecancelde, schokkende documentaire hier bij Weltschmerz te zien. Bekijk de film op tijd, want deze zou zomaar ‘opeens’  kunnen verdwijnen..

Nabeschouwing en juridische stappen

Zie hier ook de nabeschouwing van Oudadvocaat Frank Stadermann, producent Jean-Jacques van Bemmelen en Max von Kreyfelt. In deze uitzending bespreken zij deze opmerkelijke vorm van censuur en de aankomende juridische tegenacties.

GIDEON – Op Zoek Naar De Waarheid (Documentaire)

Cast & credits
Naast Gideon van Meijeren komen in de documentaire onder andere aan het woord: prof. dr. Bob de Wit, Twan Houben, immunoloog dr. Carla Peeters, Henk van Dalen, prof. Mattias Desmet, prof. dr. Theo Schetters, Wassila Hachchi en Brian de Lange.

De film is een productie van de documentairemakers van Docsfair, in samenwerking met Max von Kreyfelt van Café Weltschmerz. Docsfair maakte eerder onder andere de spraakmakende documentaires COVID-19 The System en World War C.

Reactie van Gideon op het cancelen van de première door Pathé

 

 

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.