Gigantisch billboard naast hoofdkantoor van Pfizer speelt opmerkingen van Pfizer-topman over ‘Gemuteerde Virussen’ af

Gigantisch billboard naast hoofdkantoor van Pfizer speelt opmerkingen van Pfizer-topman over ‘Gemuteerde Virussen’ af

Politieke waakhondgroep Project Veritas parkeerde een busje met gigantische digitale billboards buiten bij het hoofdkantoor van Pfizer in New York met beelden van de Pfizer-topman die de duistere virus-gain-of-function-experimenten van het bedrijf onthulde.

Op beelden van dinsdag buiten het Pfizer World Headquarters in Manhattan, New York, is een mobiele billboard-truck te zien die buiten het gebouw staat.

Op de displays van de truck staan ​​berichten met de tekst “#DirectedEvolution”, terwijl beelden worden afgespeeld van de virale confrontatie van Veritas-oprichter James O’Keefe met Pfizer Director of Research and Development for Strategic Operations en mRNA Scientific Planning Jordon Trishton Walker.

“We huurden een LED-truck en parkeerden hem vandaag buiten het internationale hoofdkantoor van Pfizer in Manhattan”, schreef Veritas dinsdag in een tweet.

De billboard-stunt volgt op de shockerende rapportage waarin Walker te zien is in gesprek met een undercover Veritas-journalist die toegeeft dat Pfizer experimenteert met het muteren van virussen om toekomstige vaccins te kunnen verkopen.

“Een van de dingen die we onderzoeken, is: waarom muteren we het [COVID] niet gewoon zelf, zodat we preventief nieuwe vaccins kunnen creëren, toch? Dat moeten we dus doen. Als we dat echter gaan doen, bestaat er een risico bij zoiets, zoals je je kunt voorstellen – niemand wil dat een farmaceutisch bedrijf f**king-virussen muteert”, zei Walker tegen een de Veritas-journalist.

“Je moet heel voorzichtig zijn om ervoor te zorgen dat dit virus [COVID] dat je muteert niet iets creëert dat zomaar overal heen gaat. Wat, naar ik vermoed, de manier is waarop het virus in Wuhan is begonnen, om eerlijk te zijn. Het slaat nergens op dat dit virus uit het niets is opgedoken. Het is onzin.”

O’Keefe confronteerde Walker later in een vervolginterview waarin de Pfizer-exec in paniek raakte en de filmploeg van O’Keefe aanviel waarbij hij ook hun apparatuur beschadigde.

Nadat Project Veritas met de beelden naar buiten trad, heeft Pfizer direct aan YouTube gevraagd de virale video van Veritas te censureren, zo blijkt uit gelekte documenten. De video is inmiddels door Youtube verwijderd.

Vertegenwoordigers, zoals senator Marco Rubio (R-Fla.), en ten minste 16 wetgevers van de staat Michigan hebben nu brieven geschreven aan de CEO van Pfizer, Albert Bourla, om openheid te eisen over de “gerichte evolutie” van virussen door het bedrijf.

Ondertussen gaf Pfizer afgelopen vrijdag in een verklaring toe dat het bedrijf inderdaad bezig is met gain-of-function engineering van gemuteerde viruscellen.

Pfizer geeft in verklaring toe dat het nieuwe Covid-mutaties heeft ‘ontworpen’

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.