Grondlegger mRNA-vaccin vol in de aanval: “We moeten de hele WEF-kliek verjagen” (video)

Grondlegger mRNA-vaccin vol in de aanval: “We moeten de hele WEF-kliek verjagen” (video)

Robert Malone, een van de grondleggers van het mRNA-vaccin, is sinds de corona-uitbraak ruim twee jaar geleden bekend geworden als corona(beleids)criticus. Zijn Twitter-account is op de valreep van het jaar 2021 geblokkeerd vanwege het delen van ‘desinformatie’, maar hij verspreidt nog steeds zijn boodschap: “We moeten de WEF-kliek verjagen!”

In een kort videofragment is te zien hoe Malone onlangs ergens op het platteland van Amerika praat over het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab en de rest van de “WEF-kliek.” “Vergis je niet,” maakt Malone zijn publiek duidelijk, “het WEF draait niet om een clubje rijke mensen dat elkaar elk jaar gezellig opzoekt in Zwitserland om daar samen wijn te drinken.” Het is volgens Malone een organisatie die reeds dertig jaar lang heel zorgvuldig een netwerk heeft opgebouwd van mensen die wereldwijd infiltreren in regeringen, bedrijven, media en de financiële wereld.

 

Goed nieuws

“Maar het goede nieuws is… ze zijn niet bijster slim. Ik bedoel, heb je Trudeau gezien? We kunnen ze verslaan. Maar dan moeten we ze eerst verjagen.” Malone wil het leven van mensen normaal gesproken niet zuur maken, maar in dit geval… “waarom niet?” Hij vertelt samen met anderen duizenden dollars geïnvesteerd te hebben in een spreadsheet met daarop de namen van meer 4.000 WEF-trainees en informatie over “waar ze werken, waar ze zijn en vandaan komen, en waar ze gewerkt hebben.” De viroloog deelt mee dat hij het op een site zal zetten die is opgebouwd met blockchain-technologie, “zodat niemand de site kan verwijderen.”

“Hang ze op!”

“De reacties vanuit het publiek lijken soms rechtstreeks afkomstig uit een film, zo een waar ‘bloeddorstige rednecks’ hun ongezouten kijk op recht en rechtvaardigheid geven: “Zet ze gevangen, allemaal!” roept een man uit het publiek. “Oh, dat zal niet eens volstaan,” reageert Malone, waarop een vrouw “Hang ze op!” gilt. Het is nog onduidelijk waar dit naartoe gaat (en hoe ver Malone nog mag gaan in zijn campagne) maar het is wel vast te stellen dat de druk op WEF-kopstukken en het grote netwerk daaromheen groeit.

Robert Malone

Robert Malone staat bekend als een van de grondleggers van de mRNA-techniek die geïnjecteerd wordt door onder andere Pfizer en Moderna. De Amerikaanse immunoloog en viroloog heeft zich de voorbije twee jaar ontpopt als een van de meest invloedrijke critici van het gebruik ervan. Zo noemde hij Pfizer eind 2021 op bezoek bij Joe Rogan nog een criminele organisatie. Zijn kritiek omspant meer dan alleen het medische veld. Naast Big Pharma doet hij ook onderzoek naar, en spreekt hij zich uit over Big Tech, de media en de financiële wereld.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.