Het bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was doelbewuste massamoord (Dissident)

Het bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was doelbewuste massamoord (Dissident)

  • 30/12/2022

Het bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was doelbewuste massamoord

Artikel door Dissident

Zoals de lezers weten, vrees ik dat het streven van de neo-conservatieven naar Amerikaanse hegemonie de weg is naar een kernoorlog. Maar we worden ook vanuit andere richtingen vernietigd, schrijft Paul Craig Roberts. In deze column deel ik mijn gedachten over het gebruik van georkestreerde pandemieën om economische onafhankelijkheid en burgerlijke vrijheid te vernietigen en de wereldbevolking te verminderen, een verklaard doel van Bill Gates en Klaus Schwab. In volgende columns zal ik ingaan op andere bedreigingen die onopgemerkt blijven.

Professor Michel Chossudovsky, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Ottawa en oprichter en directeur van het Centre for Research on Globalization, heeft een belangrijk punt gemaakt. De injectie van een gevaarlijke stof in een groot percentage van de wereldbevolking was geen vergissing, maar een opzettelijke moorddaad:

Pfizer en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), belast met de bescherming van de volksgezondheid, wisten in februari 2021 dat het Covid “vaccin” dat medio december 2020 in gebruik werd genomen dodelijk was en volgens de wet teruggeroepen had moeten worden. De eigen interne documenten van Pfizer registreerden 1.200 sterfgevallen door het vaccin en tienduizenden nadelige gezondheidseffecten waaronder hartstoornissen en spontane abortussen over een periode van twee maanden. Begrijp dat het rapport, dat 75 jaar lang achter slot en grendel zou blijven, een gedwongen vrijgave was als gevolg van een federaal gerechtelijk bevel aan de FDA. Het is Pfizer’s eigen interne rapport. Het is geen rapport van onafhankelijke medische wetenschappers dat een of andere “fact checker” kan bestempelen als “verkeerde informatie”.

Het rapport is nu openbaar. Aangezien Pfizer en de FDA wisten dat het “vaccin” gevaarlijk was voor leven en gezondheid en het niet terugriepen, hebben ze volgens de wet een moord gepleegd.

Het gaat hier om de ontbrekende aanklachten voor moord tegen de leidinggevenden van Pfizer en de FDA ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de dood en verwondingen van miljoenen mensen.

Aangezien de leugenmedia volledig medeplichtig zijn aan de massamoord, hoef je van de media geen aandacht te verwachten voor het vrijgegeven Pfizer-rapport, dat ondersteund wordt door de buitengewone toename van buitensporige sterfgevallen in elk gevaccineerd land na de vaccinatiecampagne. Dr. Michael Yeadon, voormalig Pfizer Vice President en Chief Science Officer heeft gezegd dat naast de sterfgevallen, onvruchtbaarheid en verwondingen door het “vaccin”, het effect van het “vaccin” ook is dat het immuunsysteem ernstig wordt aangetast, waardoor iedereen die wordt geïnjecteerd vatbaar wordt voor ziekten.

Verwacht niet dat het Congres of de uitvoerende macht iets doet. De leden van het Huis en de Senaat zijn afhankelijk van campagnebijdragen, en Big Pharma leveren grote bijdragen. De FDA is een marketing agent voor Big Pharma.

Verwacht niet dat de medische wereld iets doet. Big Pharma is verantwoordelijk voor 70% van de medische onderzoekssubsidies. Medische wetenschappers bijten niet in de hand die hen voedt. Voormalige redacteuren van de New England Journal of Medicine en The Lancet hebben gezegd dat zij geen vertrouwen hebben in het onderzoek dat in de tijdschriften wordt gerapporteerd, omdat 70% van de artikelen wordt gefinancierd door Big Pharma. Big Pharma is ook een grote donateur van medisch onderwijs. De FDA, zoals alle regelgevende instanties, is gevangen en wordt geleid door degenen die ze geacht worden te reguleren.

Peter Koenig, voorheen van de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) concludeert dat we te maken hebben met “een duidelijke eugenetische agenda, massale ontvolking, ongekend.”

The Plan. WHO’s Ten Years of Infectious Diseases (2020 to 2030), Leading to World Tyranny

We zouden doodsbang moeten zijn dat Bill Gates, de WHO, en het gekochte en betaalde Johns Hopkins Center for Health Security onlangs (23 oktober 2022) twee maanden geleden een simulatie van de volgende pandemie hebben afgerond.

Vergeet niet dat de “Covid Pandemie” werd voorafgegaan door een soortgelijke simulatie vlak voor de vrijlating van het Covid virus. Een Nederlandse deskundige heeft onthuld dat het plan bestaat voor 10 jaar van besmettelijke pandemieën om de weg vrij te maken voor de Grote Reset.

Houd in gedachten dat het Covid-virus het product was van jarenlang onderzoek dat deels werd gefinancierd door Fauci aan het NIH.

Vergeet niet dat Covid testkits jaren voor de Covid pandemie werden geproduceerd. Blijkbaar wist iemand van tevoren dat er een pandemie op komst was.

Fauci en Bill Gates voorspelden enkele jaren van tevoren dat er binnenkort een pandemie zou uitbreken. Bedenk dat je niet van tevoren kunt weten dat een nieuw besmettelijk virus zal opduiken en voldoende besmettelijk zal zijn om tot een pandemie te leiden.

Voordat u doet waartoe u bent gehersenspoeld en de feiten afdoet als een complottheorie, vraag uzelf dan af hoe het mogelijk is dat zoveel stukjes die in elkaar passen toeval zijn.

Aangezien er geen media zijn, weinig onafhankelijke politici, en een goedgelovige en onwetende bevolking, wat kan de dwang door angst van de wereldbevolking tot lijfeigenschap en slavernij van de Grote Reset stoppen? Elites die een ideologie aanhangen, hebben besloten dat zij het morele recht hebben ons leven over te nemen. De elites weten dat de schapen zich zullen onderwerpen. Angst zal hen regeren.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.