Hoe een lezing over massapsychose heel ontspannend kan zijn

Hoe een lezing over massapsychose heel ontspannend kan zijn

Een lichtpuntje in de coronacrisis: kennis en ideeën worden als nooit tevoren verspreid. Zo hield Dr. Robert Malone in Florida een op Mattias Desmet geïnspireerde lezing over massavorming. Een aanwezige nam het op en ondersteunde de woorden in een video vervolgens met ‘helende beelden en geluiden’. Die gingen de wereld over.

Robert Malone prijst het werk van Desmet tijdens een lezing in Tampa, Florida en geeft in een klein kwartier zijn samenvatting van de theorieën van de Belgische psycholoog. Naar aanleiding van de video die daarvan is gemaakt door Inspired Channel, besloot Malone in een artikel op Substack nog eens extra aandacht te besteden aan de ideeën van Desmet over massavorming en massapsychose.

Mattias Desmet heeft de laatste twee jaar veel aandacht besteed aan het fenomeen van massavorming en sprak daarover in de media. Ook Café Weltschmerz heeft aandacht voor zijn werk.

Robert Malone is een bekende immunoloog en viroloog. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de mRNA-technieken die nu worden toegepast in mRNA-therapie. Mede daardoor is hij een van de meest invloedrijke mensen als het gaat om een open discussie over het coronavirus en het beleid daar omheen.

Hieronder de video voor een ontspannend en geestverruimend kwartiertje YouTube.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.