Hoera! State Of Control wint ‘Documentaire van het jaar’!

Hoera! State Of Control wint ‘Documentaire van het jaar’!

De trotse Weltschmerz productie State of Control (2022) is uitgeroepen tot ‘documentaire van het jaar’ door Solari Report, en dat is iets om te vieren!

“State of Control is een actuele en feitelijke documentaire met vakkundige cinematografie, geregisseerd en onderzocht door Benjamin Jonas van den Brink en geproduceerd door Max von Kreyfelt van Debunk Productions. Het biedt een zeer overtuigende en logische presentatie van bewijzen en ontwikkelingen die de kracht heeft om zowel de sceptici als de goedgelovigen te bereiken.”

Aldus de website van Solari, gevolgd door:

“Niets is belangrijker voor onze toekomst dan het controlenet te stoppen en te doorbreken. State of Control is enorm nuttig bij dit streven – een film om aan vrienden en familie te laten zien en om de mist op te heffen en te begrijpen wat er op het spel staat en wat er moet gebeuren.”

De documentaire werd ook genoemd door Catherine Austin Fitts in de uitzending van Tucker Carlson (Fox News).

Wereldwijd succes

Max Von Kreyfelt, oprichter van Debunk en Café Weltschmerz, heeft om het succes te vieren en te vergroten een overeenkomst getekend met een Amerikaanse filmdistributeur die de documentaire wereldwijd gaat verspreiden. De verwachtingen zijn hooggespannen, aangezien het uitgangspunt hierbij is dat de documentaire door miljoenen huishoudens over de hele wereld wordt bekeken. De doelstelling van Von Kreyfelt is de wereld met juiste informatie te verbinden.

Vervolg

Het succes van State of Control krijgt tevens een vervolg en de voorbereidingen van een nieuwe documentaire zijn inmiddels van start gegaan. Houd Weltschmerz en Debunk goed in de gaten om hiervan op de hoogte te blijven.

Bekijk HIER de documentaire

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.