“Biden-administratie zweert samen met de drugskartels” – aldus hoofd immigratiehervorming

“Biden-administratie zweert samen met de drugskartels” – aldus hoofd immigratiehervorming

Dan Stein, president van de Federation for American Immigration Reform, beschuldigde woensdag de Democraten ervan dat zij doelbewust het land laten overspoelen met illegale immigranten. Dit, volgens hem, om het politieke electoraat te ‘veranderen’ en de komende halve eeuw de macht te behouden.

Stein verscheen op Fox News en drong erop aan: “Dit gebeurt met opzet. De regering-Biden is aan het samenzweren met de kartels, die nu straffeloos in heel Amerika opereren.”

“We hebben geen binnenlandse handhaving, geen handhaving van de immigratiewet, het is duidelijk dat criminele vreemdelingen massaal worden vrijgelaten, deels omdat er geen strafrechtelijke detentie is”, vervolgde Stein.

“Ze laten miljoenen mensen voorwaardelijk vrij en stimuleren kartels om mensen binnen te blijven smokkelen”, voegde hij eraan toe.

Stein bestempelde de nieuwe gouverneur van Arizona, Katie Hobbs, als een ‘smokkelaar’, eraan toevoegend dat ‘ze opereert als een reisbureau om mensen binnen te halen en ze door het hele land te sturen. “Willen dat dit gebeurt, is belachelijk.”

“De Republikeinen in het Congres moeten meer doen dan alleen hoorzittingen houden, meer dan toezicht houden, ze moeten het ministerie van Binnenlandse Veiligheid vertellen: ‘je kunt niet doorgaan zoals je gewend bent, je overtreedt de wet en je verzint spontaan nieuwe immigratiewetten,’ verkondigde Stein.

Zijn beschuldiging ging verder met dat “Democraten zich bezighouden met pogingen om het electoraat te reorganiseren door middel van massale illegale immigratie, ze proberen de macht van één partij vijftig jaar te behouden, ze geven geen moer om wat er aan de grens gebeurt, ze geven niets om Fentanyl-sterfgevallen, ze geven niets om illegale immigratie. Ze belonen het, stimuleren het en doen er alles aan om het te promoten.”

“Ze spelen hier een lange termijnspel, en het Amerikaanse volk moet begrijpen dat ons land wordt vernietigd.”

De opmerkingen van Stein komen naar aanleiding van nieuwe cijfers die zijn vrijgegeven door de Customs and Border Protection Agency, waaruit blijkt dat er in december 2022 een recordaantal illegale overtochten werd geregistreerd, waarbij 17 personen op de terrorisme-watchlist werden aangehouden.

Uit de op vrijdag vrijgegeven cijfers blijkt dat 251.487 illegale immigranten in december de grens overstaken, het hoogste maandelijkse totaal in de geschiedenis.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.