Hoofdarts luidt noodklok: meer en ernstigere gevallen kanker na coronavaccinatie

Hoofdarts luidt noodklok: meer en ernstigere gevallen kanker na coronavaccinatie

Dr. Ute Kruger ziet een toename van het aantal gevallen van kanker en de ernst ervan. De patholoog trekt aan de noodrem: “Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen. Maar nu voelt het alsof ik toekijk hoe mensen worden vermoord en er niets is wat ik kan doen.”

Kruger is geen beginner. Ze is als onderzoeker en hoofdarts verbonden aan het medische centrum van de Universiteit van Lund, een stad in het zuiden van Zweden. Gedurende 25 jaar werkte ze op de afdeling pathologie, waar ze ook lange tijd leiding aan gaf. Als patholoog heeft ze duizenden autopsies gedaan, met als specialiteit borstkanker.

Dissident.one vat het interview met Kruger samen: de leeftijd van mensen met tumoren daalt en de gezwellen zijn groter, talrijker en agressiever. Zelf spreekt ze om die redenen van turbokanker. De arts ziet de coronavaccinaties als een trigger voor snelgroeiende tumoren en auto-immuunziekten. Pathologen met andere specialisaties vertellen haar naar eigen zeggen dat ook zij een toename zien van kanker, dat ze het opmerken in meerdere organen, en een toename zien van (voorheen) zeldzame kankers.

Ze probeert op allerlei manieren andere doktoren te mobiliseren om het probleem aan de kaak te stellen en het niveau van autopsies te verhogen, maar dat gaat moeizaam. Tot haar verdriet: “Ik heb geneeskunde gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen. Maar nu voelt het alsof ik toekijk hoe mensen worden vermoord en er niets is wat ik kan doen”.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.