Je verzint het niet: VS financiert nog stééds Wuhan-lab, dus Fauci liegt opnieuw (video)

Je verzint het niet: VS financiert nog stééds Wuhan-lab, dus Fauci liegt opnieuw (video)

“Nieuwe documenten tonen aan dat de VS nog steeds gain-of-function-onderzoek financiert. The Daily Caller heeft bewijs gevonden dat de NIH het Amerikaanse belastinggeld nog steeds naar Wuhan laat stromen.., geheel in het geheim. Nu minder geheim, want we gaan erover praten.”, aldus Clayton Morris.

Clayton Morris is een voormalig Fox News-anker. In zijn show Redacted gaan Clayton en zijn vrouw Natali dieper in op de juridische, sociale, financiële en persoonlijke kwesties die  belangrijk zijn. Ze willen de zaken rechtzetten en je de verhalen tonen die niemand anders in de mainstream-media vertelt. Met Claytons uitgebreide journalistieke ervaring is hij niet bang om de waarheid van autoriteiten te eisen. Redacted is een onafhankelijk platform, niet gehinderd door externe factoren of beperkend beleid, waarop Clayton en Natali Morris ernaar streven evenwichtige rapportage, constructieve discussies en doordachte verhalen te bieden.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.