Karel van Wolferen over arrestatie Willem Engel: “krankzinnig”

Karel van Wolferen over arrestatie Willem Engel: “krankzinnig”

Dat Willem Engel is gearresteerd, was gisteren landelijk nieuws. Karel van Wolferen noemt het “krankzinnig.” De oprichter van Gezond Verstand vindt dat “wat er aan de hand is in Nederland absoluut de grenzen van het geloofwaardige heeft bereikt.”

Van Wolferen kan er niet over uit. Opgepakt vanwege het verspreiden van desinformatie over medische aangelegenheden? “Schrijvers van Gezond Verstand weten heel goed dat het allesbehalve nepinformatie is. Wij en Willem Engel gaan daar tegenin…”  Ook noemt de ervaren journalist de beschuldiging van het doen van “uitlatingen van een terroristisch oogmerk.” Vol ongeloof vraagt hij: “Willem Engel? Als je hem een beetje kent dan staat hij zo’n beetje het verste weg van het idee dat ik heb van terroristen en terroristische activiteiten.”

“Wat er aan de hand is in Nederland heeft absoluut de grenzen van het geloofwaardige bereikt,” stelt Van Wolferen vast. Dat en meer is hieronder terug te zien in een korte reactie van hem.

Daar weer onder is het gesprek tussen Pieter Stuurman, jurist Jeroen Pols, oud-advocaat Frank Stadermann en Max von Kreyfelt terug te zien. Het gesprek kwam gisterenmiddag met spoed tot stand en is direct op de site van Café Weltschmerz geplaatst. Voor het gemak is het hier nogmaals ingevoegd.

 

Willem Engel gearresteerd – Pieter Stuurman, Jeroen Pols, Frank Stadermann en Max von Kreyfelt

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.