Keuzevrijbijmij vervolgt verbindingstour

Keuzevrijbijmij vervolgt verbindingstour

Het digitale platform keuzevrijbijmij blijft groeien. Op de website zijn inmiddels meer dan 3000 aanbieders te vinden. Dat maken zij zelf in hun laatste nieuwsbrief bekend

Keuzevrijbijmij is een platform voor ondernemers en dienstverleners waar iedereen altijd welkom blijft, ook zonder test of vaccin. Het platform is momenteel bezig met een succesvolle verbindingstour door Nederland. De verbindingstour bestaat uit bijeenkomsten waar mensen uit allerlei sectoren samenkomen en op een laagdrempelige manier contacten leggen en elkaar inspireren.

Een van de ondernemingen die aangesloten is bij het platform is Speelpark Oud Valkeveen. Directeur Jan Willem de Langen legt uit waarom zij hiervoor hebben gekozen: “Bij Oud Valkeveen vinden we dat kinderen onbevangen moeten kunnen spelen. Dat betekent dat ook hun ouders, opa’s en oma’s, leerkrachten of mensen die bijvoorbeeld een schoolreis begeleiden, ons park moeten kunnen bezoeken zonder dat zij verplicht worden te bewijzen dat zij gezond zijn.”

Ook gaan er ambassadeurs door het land om ondernemers te vertellen over het initiatief en hen uit te nodigen zich aan te sluiten.

Voor mogelijkheden en agenda klik hier.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.