Kind weggehaald bij ongevaccineerde moeder

Kind weggehaald bij ongevaccineerde moeder

Vanuit de Verenigde Staten kwam het nieuws dat een rechter in Cook County (Illinois) besloot dat Rebecca Firlit, een gescheiden vrouw en ongevaccineerde moeder, geen tijd meer door mocht brengen met haar elfjarige zoontje, totdat ze zich zou laten vaccineren.

De vader had wel al een prik gehaald.  Dat speelde een maand geleden. Na veel onrust rond de zaak werd de beslissing van de rechter op 30 augustus teruggedraaid, maar de hele zaak is een teken aan de wand voor degenen die de hun vrijheid elke dag een beetje meer beknot zien worden.

What the hell is happening in this country?” vroeg Donald Trump Jr. zich op Twitter af.

Op de site van Joseph Mercola wordt een stuk dieper op die vraag ingegaan. Het nieuwsbulletin signaleert dat de medische condities van mensen steeds vaker worden ingezet om een vorm van medische apartheid te creëren in de samenleving.

Het stelt bovendien: “Het ontmenselijken van mensen vanwege hun medische keuzes is deel van het technocratische Great Reset Plan.”

Andere media spreken van ‘een uitbarsting van juridische tirannie, symptoom van de autoritaire pandemie, het échte gevaar in Amerika.” Dit is niet de eerste keer dat non-vaccinatie wordt ingezet als strafrechtelijke maatregel, en is ook geen unieke vergissing, meldt The Guardian. Zo werden veroordeelden eerder voor kleinere vergrijpen in Georgia kortere straffen voorgehouden wanneer ze zich zouden vaccineren.

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.