Laat u niet misleiden, Rutte wil gewoon door! – Column Gilles den Boer

Laat u niet misleiden, Rutte wil gewoon door! – Column Gilles den Boer

In dit stukje ga ik niet opnieuw opsommen welk onheil en welke chaos meneer Rutte tijdens zijn regeerperiode over ons heeft afgeroepen. Maar nu met de dreigende val van het Kabinet lijkt er licht aan het einde van de tunnel op te doemen. Maar is dat zo, lijkt het allemaal niet mooier en geloofwaardiger dan het in werkelijkheid is?

Al de jaren dat Rutte nu aan de macht is, heeft hij op slinkse wijze meebewogen met zijn politieke omgeving. Als een Kameleon heeft hij al die jaren alle kleuren van de regenboog aangenomen om maar aan de macht te blijven. Het is dan ook heel opmerkelijk dat onze kameleon Rutte nu een keer zijn poot stijf houdt en vasthoudt aan zijn eigen kleur. Als Rutte op ramkoers ligt, dan moet je pas echt gaan oppassen, dan zit er zo goed als zeker een addertje onder het gras. Dan heeft de ideale schoonzoon Rutte zeker en vast weer een list bedacht om zijn schoonouders (het Volk) te overtuigen van zijn goede wil.  Het steekspel in politiek Den Haag lijkt nu te zijn begonnen. De partijen lijken haaks tegenover elkaar te staan en brullen elkaar de politieke arena uit, maar in werkelijkheid zijn het kompanen. Zij aan zij strijden zij om aan de ultieme macht te blijven.

Want, was dat ook niet het geval bij de vorige val van het Kabinet. Alle partijen hadden het vertrouwen in Pinokkio Rutte opgezegd. Schreeuwend naar elkaar traden zij allemaal af, met de wetenschap dat zij weer zouden terugkeren in een volgend Kabinet. En inderdaad, ze bleken allemaal in het complot te zitten en keerde, weliswaar op een ander Departement, met alle vertrouwen in draaideurcrimineel Rutte, weer terug in zijn Kabinet. Niet alleen Rutte had blijkbaar een selectief geheugen. Verslaaft aan macht maakt het land meer kapot dan je lief is.

Nu gaat hetzelfde gebeuren, met dezelfde overtuiging dat de winst hen ook deze keer niet zal ontgaan. Afgezien van de betrouwbaarheid van de verkiezingen, wat ik in een ander stukje al heb beschreven, roep ik u toch allen op om niet weer in de val te lopen. Trap niet in deze sluwe zet, niet alleen van Rutte, maar van alle pionnen in dit schaakspel. Rutte ziet zijn macht steeds meer tussen zijn vingers doorglippen en wil dit met verkiezingen herstellen. In de hoop uw stem weer te bemachtigen, wil hij het Volk opnieuw schaakmat zetten. En elke keer tuint de massa in de val van de sluwe vos, Rutte.

Wat gaat er nu gebeuren?

Waarschijnlijk gaat Rutte naar de buitenwereld toe zijn poot stijf houden en gaat dit Kabinet vallen. Vervolgens worden de coalitietroepen gehergroepeerd om de nieuwe greep naar de macht positief af te ronden. Het zal mij dan ook niet verbazen, dat mevrouw van der Plas, met haar BBB, zitting gaat nemen in de nieuwe coalitie. Ook de rol van de BBB heb ik in een ander stukje reeds uitvoerig beschreven. Achter de schermen lacht men zich rot over hoe men het Volk om de tuin leidt. De echte Oppositie en het andere geluid in de media gaat men verbieden en andersdenkenden gaat men bannen uit de maatschappij. Die worden weggezet als Wappies, Complotdenkers en Gekkies, maar hebben ondertussen in veel voorspellingen gelijk gekregen. Alleen het woord van Opperhoofd Rutte mag nog worden gesproken en wie dat niet doet, gaat aan de schandpaal.

Dit alles blijft onder de regie van de man met zijn Pokerface. Ook deze keer gaat meneer Rutte nog geen afscheid van ons nemen. Dat er binnen de VVD bewust niet aan een opvolger van Rutte wordt gewerkt, is geen toeval. Het beste jongetje van de WEF- klas heeft namelijk nog wel even een klusje af te maken. Het beroven van de vrijheid van de Nederlandse burger is nog niet afgerond en ook het Stikstofbeleid en de Klimaathysterie moet natuurlijk wel even definitief in de maatschappij worden geworteld. Dit veelomvattende project dient natuurlijk als pilot voor de rest van de EU en moet op termijn zo 1 op 1 in andere landen kunnen worden geïmplementeerd. Met andere woorden, van het “mannetje” met zijn WEF- tasje op het Binnenhof zijn we voorlopig nog niet af.

Het voornaamste wat nu rest, is dat u niet bij de pakken neer gaat zitten. Ga zelf eens nadenken en laat het beleid van het regime Rutte de revue eens passeren. Al zijn kabinetten hebben een Parlementaire enquête aan hun broek hangen en juist die over het Covid19 beleid, is afgeblazen. Die enquête zou namelijk wel eens roet in het politieke eten van onze elite kunnen gooien. Niet alleen het regime is Corrupt, maar ook de gehele coalitie in de 2e en 1e kamer. Ons systeem met de Staten-Generaal is verrot, Thorbecke draait zich om in zijn graf. Het wordt nu toch echt tijd dat u wakker wordt, want alleen samen kunnen we de Democratie redden.

Laat de raderen draaien!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.