Leren van de geschiedenis? Wetenschappers sleutelen verder aan agressievere coronavarianten

Leren van de geschiedenis? Wetenschappers sleutelen verder aan agressievere coronavarianten

De voormalige complottheorie over een coronavirus afkomstig uit een laboratorium -al dan niet in de VS of China- heeft de vleermuizenhypothese al lang naar de achtergrond verdrongen. Spelen met vuur is niet slim, maar experimenteren met virussen is wellicht nog gevaarlijker. Maar wetenschappers in Amerika ontwikkelen gewoon weer een nieuwe coronavariant.

Hieronder brengt Russell Brand zowel de feiten als de advocaat van de duivel naar voren, laat hij de onderbuik spreken en maakt hij zijn kijkers aan het lachen, nét op het moment dat ze op het punt staat in huilen uit te barsten.

 

Word wakker!

Zoals altijd weet Brand de absurditeit uit het nieuws te halen, en laat daarbij altijd een serieuze boodschap achter. Voor YouTube -hij verwijst ook naar platform “Rumble, waar we praten over onderwerpen die op dít kanaal verbannen worden!”- heeft comedian Russell Brand weer een Brand-achtig filmpje gemaakt. De corruptie in de wereld is soms zo obsceen, het geweld zo gruwelijk en de onwetendheid zo grotesk, dat men er maar beter om kan lachen. ‘Word wakker, awakening wonders!’ De Engelsman wil zijn kijkers met liefde door elkaar schudden.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.