Maarten Oversier geeft succesvolle eerste lezing in uitverkocht auditorium

Maarten Oversier geeft succesvolle eerste lezing in uitverkocht auditorium

Afgelopen zaterdag, 20 mei, werd met groot succes het eerste event in Het Auditorium van Café Weltschmerz gegeven. Maarten Oversier stond voor een uitverkochte zaal met zijn lezing ‘De oorlog om de ziel – hoe we verstrikt raken in zielloze discussies’.

Vanuit Maartens praktijkervaring als regressie- en reïncarnatietherapeut waar hij zich al ruim 27 jaar bezig houdt met vooroudertraumaheling, blijkt dat ethische vraagstukken over bijvoorbeeld vaccinaties, orgaandonatie en de genderdiscussie, in essentie allemaal gebaseerd zijn op afwezigheid van enig bewustzijn over de ziel. En dát terwijl we juist midden in een oorlog om de ziel zitten, en waar wij verwijderd dreigen te raken van Moeder Aarde. Waar een artificiële wereld met The Cloud als digitale God een steeds grotere plek inneemt, wordt middels een doelbewuste agenda ons lichaam in een ontkoppeling gebracht van onze bezielde kern. De ziel wordt steeds meer verdrongen en zo lijken we te vergeten dat juist die ‘zielenlogica’ het werkgebied is waar we ons op dienen te richten. Met zijn bekende no-nonsenstaal nam Maarten de zaal mee in de ‘reis van de reïncarnerende ziel’ met een prachtig geïllustreerde presentatie.

De lezing werd muzikaal omlijst door oud-cliente van Maarten, Lisanne Spaander. Lisanne kwam als 16-jarig meisje in de praktijk bij Maarten met een grote tumor in haar bekkengebied en een sombere medische prognose. Na een intensief proces in de praktijk bij Maarten bleek haar tumor verdwenen te zijn. Maarten stelt hierbij dat we geneigd zijn iets een wonder te noemen wanneer genezingsprocessen plaatsvinden die medisch niet te verklaren zijn, terwijl deze wonderen in zijn werkgebied buiten de controle en begripsmechanismen van de medische wetenschap vallen.

De pauze werd goed verzorgd door de vrijwilligers van de catering en na afloop van de lezing was er ruimte voor de verkoop van Maartens bestseller Bestaansrecht en een signeersessie.

Het Auditorium

Waar Café Weltschmerz in de afgelopen jaren tijdens de lockdowns gewoon ruimte bleef geven voor ontmoetingen, biedt Het Auditorium nu een officieel vervolg waar vrijuit en zonder censuur aandacht is voor actuele maatschappelijke aandachtsgebieden als middel voor ontwikkeling. Het Auditorium is dan ook een ontmoetingsruimte voor allerlei events zoals lezingen, debatten en symposia waar ruimte is voor publiek tot aan 150 personen.

Het Auditorium is makkelijk bereikbaar, heeft een grote gratis parkeergarage én is te huur voor partijen die aansluiting vinden bij het gedachtengoed van Café Weltschmerz.
Voor meer info: 06-54995161

Foto door: Lisa Stulp/ Verbintis. Tekst door Heidi Gisela.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.