Medewerkers Pfizer doen een boekje open: “Ik werk voor een duivels bedrijf”

Medewerkers Pfizer doen een boekje open: “Ik werk voor een duivels bedrijf”

“Je draagt toch geen microfoontje hè?”, vraagt een van de drie medewerkers van Pfizer die een boekje opendoen over zijn werkgever. Ze stellen onder meer dat natuurlijke antilichamen beter bescherming bieden tegen het coronavirus dan vaccins. Ook zou de behandeling met monoklonale antilichamen aan de kant geschoven zijn omdat dit minder geld oplevert. Dat en meer vertelden de werknemers aan undercoverjournalisten van Project Veritas.

Onder het genot van een hapje en een drankje praten drie wetenschappelijke werknemers van Pfizer open over wat er achter een muur van marketing en voorlichters besproken wordt bij het bedrijf.

Nick Karl meent dat mensen met natuurlijke immuniteit waarschijnlijk meer antilichamen hebben tegen het virus dan degenen die slechts een vaccin hebben ontvangen. Hij geeft aan dat natuurlijke antilichamen beter zijn uitgerust om zich tegen meerdere facetten van het virus te verdedigen.

Ook over de coronapas (in New York) heeft hij een mening. Hij ziet het als een dwangmiddel om mensen uiteindelijk toch aan het vaccin te krijgen: “Als ongevaccineerde mensen nergens meer heen kunnen en gevaccineerden overal toegang hebben, dan zullen ze uiteindelijk denken: f*ck it, ik laat me wel vaccineren.”

Chris Croce zijn verhaal sluit grotendeels aan bij dat van zijn collega Karl. Hij krijgt de vraag hoe het staat met de behandeling van covid met monoklonale antilichamen. “Dat is aan de kant geschoven,” antwoordt Croce. “Het gaat om geld. het is walgelijk. Ik werk voor een duivels bedrijf.” De senior wetenschappelijke medewerker van Pfizer wordt zich bewust van zijn openheid en vraagt: “Je draagt toch geen microfoontje he?”

Ook een derde medewerker, Rahul Khandke, is weinig positief over zijn broodheer: “We moeten aan zoveel seminars meedoen, daar wordt ons ingepeperd dat het vaccin veiliger is dan het krijgen van covid, en keer op keer wordt de boodschap erin geramd dat we niet naar buiten mogen treden met deze zaken.”

Project Veritas is een non-profit journalistieke beweging. Gestart in 2011 gaan ze via insiders en verborgen camera’s en -microfoons op zoek naar corruptie, fraude en andere misstanden. Ook in deze vierde aflevering van COVID- 19 Vaccine Exposed deelt Project Veritas  is het gelukt om met die techniek cruciale informatie aan het publiek te ontlokken.

De meeste aandacht heeft Project Veritas gekregen voor de bekentenis van ABC News presentator Amy Robach aan haar team dat ze de affaire rond Jeffrey Epstein onder het tapijt moest schuiven. Ze werd daartoe gedwongen onder druk van het Britse Koninklijk huis.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.