Microchip in vaccinpil: “Stel je de volgzaamheid voor!” roept CEO van Pfizer Albert Bourla

Microchip in vaccinpil: “Stel je de volgzaamheid voor!” roept CEO van Pfizer Albert Bourla

“Het is een biologische chip in de pil. Zodra je dat inneemt, stuurt het een signaal dat je het tablet hebt ingenomen.” Aldus Albert Bourla tegenover Klaus Schwab tijdens de recente bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF). “Stel je de implicaties daarvan voor, de volgzaamheid!” De baas van farmareus Pfizer kan niet wachten, zo lijkt het.

Het gebrek aan volgzaamheid is een groot probleem volgens Bourla, het thema kwam meerdere malen terug. “Het gebrek aan volgzaamheid/naleving (compliance in het Engels. In dit artikel is gekozen voor een vertaling naar volgzaamheid, red.) van het volk maakt me ongerust,” vertelde hij in Davos. “Steeds minder mensen nemen hun derde dosis, nog minder hun vierde, etc. Wanneer we nu een vaccin maken dat tenminste een jaar meegaat, dan draagt dat enorm bij aan de volgzaamheid.” Schwab -die vaststelde dat ze “allebei het doelwit waren van anti-vaccinbewegingen en complotmensen”- opperde om een dergelijk vaccin te combineren met de griepprik om zo meer mensen aan boord te houden. Dat vond zijn gesprekspartner een uitstekend idee.

 

De goede kant op

Terug naar de microchip, dat zich na de uitspraken beweegt in een veld tussen complottheorie, ‘predictive programming’ en aankondiging in. Bourla, die een paar maanden geleden nog aangaf dat hij onder druk werd gezet door zijn ondergeschikten om ‘contra-intuïtieve’ mRNA-injecties te produceren, deed het voorkomen alsof de medische ontwikkeling in het belang van de patiënt is. Die gaat immers nogal nonchalant met zijn gezondheid om en respecteert de behandelprotocollen niet. Met een microchip zal hij echter de goede kant op worden gestuurd: “De verzekeringsmaatschappijen kunnen weten dat de patiënten ook de medicijnen innemen die ze moeten nemen. Het is fascinerend wat er op dit gebied gebeurt,” voegde hij eraan toe.

Naast de ingevoegde korte video zijn er op meerdere plekken uitgebreide video’s en artikelen te vinden over het voorval. Via deze link van het WEF is het gehele gesprek terug te zien. “We moeten niet bang zijn voor apenpokken, maar wel voorbereid. Uiteindelijk zal de wetenschap overwinnen.” Ezra Levant van Rebel News herinnert zijn kijkers nog maar eens aan de absurditeit van de gehele situatie, waar ‘obscure scenario’s’ aan de lopende band bewaarheid worden en complottheorieën regelmatig open en bloot worden aangekondigd: “Als je een video maakt en beweert dat er een microchip in je vaccin zit, word je kanaal verwijderd van YouTube.”

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.