Moeder spreekt zich uit: zoon nooit meer hetzelfde, slechts dagen na Covid-injectie

Moeder spreekt zich uit: zoon nooit meer hetzelfde, slechts dagen na Covid-injectie

Een moeder uit Utah, VS, deelde haar tragische verhaal op Facebook om andere ouders te waarschuwen voor de gevaarlijke bijwerkingen van Covid-vaccins die volgens haar niet genoeg worden benadrukt door doktoren of de overheid.

In april 2021, “negen dagen na het Covid-vaccin”, had de zoon van Cherie Romney een “bijwerking” op de injectie, volgens medische dossiers.

“Zijn levenspad voor altijd veranderd”, schreef Romney. “Hij heeft geluk dat hij vandaag leeft, maar zijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn. In 2021 werd iedereen die hierover sprak op social media-pagina’s gecensureerd. We hebben waarheid nodig bij het rapporteren van deze gebeurtenissen. Het is niet zeldzaam en het is ons overkomen.”

Romney postte later opnieuw over het ICU-bezoek van haar zoon Everest in april 2021, toen de bloedstolsels in zijn hersenen waren ontdekt en schreef: “We moeten de waarheid delen over wat ons wordt verteld om in het lichaam van onze kinderen te stoppen. Medische dossiers vermelden duidelijk de oorzaak.”

De moeder bekritiseerde ook de censuur op sociale media met betrekking tot de controversiële vaccinkwestie en schreef: “Dit is de waarheid, onze waarheid, geen onjuiste informatie. Maar als ik het hier schrijf, wordt dit bericht mogelijk verwijderd”.

Vorige week onthulde de openhartige moeder dat ze Everest naar de eerste hulp moest brengen voor een ander bloedstolsel, deze in ‘een diepe ader in zijn rechterbeen’.

Het hart van de jongen kan ook permanent beschadigd zijn door de ontsteking veroorzaakt door de prik en hij heeft nog steeds te maken met de blijvende gevolgen van zijn hersenletsel.

Romney schreef sarcastisch op Facebook: “Bedankt Covid-vaccin, bedankt aan de Amerikaanse regering. Mijn voormalige 6’9 “basketbalspeler is geen basketbalspeler meer en hij gebruikt vanaf vanavond weer bloedverdunners. Zo blij dat ik ‘het juiste’ deed en hem beschermde tegen Covid, jammer dat de leugens daarover zijn leven voor altijd hebben veranderd en hem bijna hebben gedood. Covid heeft hem niet eens ziek gemaakt.

Slechts twee dagen later was Everest terug op de Eerste Hulp nadat zijn diepe veneuze trombose naar zijn longen was verplaatst.

Jonge mensen lijden steeds meer aan soortgelijke gezondheidsproblemen naarmate de Covid-injecties grote schade aanrichten aan de lichamen van degenen die werden geïnjecteerd met het experimentele brouwsel.

Eerder deze week kreeg een andere basketballer, de 16-jarige Keyonna Garrison, een beroerte en moest ze in het ziekenhuis worden opgenomen.

Een geldinzamelingsactie die voor het tienermeisje was opgezet, legde uit: ‘Garrison had een geblokkeerde wervelslagader, waardoor ze een beroerte kreeg. Ze lag al geruime tijd op de intensive care (ICU), maar na talloze testen en behandelingen werd ze uiteindelijk ontslagen.”

“Ze is op weg naar herstel, maar het zal een lange en emotionele reis worden”, voegde de webpagina eraan toe.

Een speler voor NFL’s Buffalo Bills, Damar Hamlin, kreeg vorige week ook een enge hartcomplicatie tijdens een Monday Night Football-wedstrijd, wat een internationaal gedeeld verhaal werd.

Gelukkig leven alle drie de hierboven genoemde jonge en gezonde individuen en vechten ze nu om gezond te blijven.

Niet iedereen heeft echter zoveel geluk als blijkt uit de tientallen mensen die de afgelopen maanden “plotseling zijn overleden“.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.