Moonriver, Axie-infinity en Polkadot cryptomunten

Moonriver, Axie-infinity en Polkadot cryptomunten

  • 06/09/2022

De cryptomarkt wordt met de dag groter en wijder. Dit komt omdat er vele nieuwe cryptomunten ontwikkeld worden, welke kansen, bedreigingen of totaal nutteloos zijn voor jou. Het nieuws vertelt je allemaal zaken over deze cryptomunten en de kansen of bedreigen, waarbij vaak over Bitcoin of andere grote munten gesproken wordt. Drie soorten crypto’s welke je hierbij niet over het hoofd moet zien zijn de drie bovenstaande crypto’s. Maar wat is de Moonriver-munt? Of wat is een Axie Infinity munt? Wat is de Polkadot voor crypto? Deze vragen worden voor jouw beantwoord in dit artikel.

Moonriver cryptomunt
Moonriver Coin is de eerste cryptocurrency met een gedecentraliseerd proof of work (PoW) consensus-algorithm. Dit betekent dat geen enkele entiteit het netwerk of het proces controleert. In plaats daarvan strijden miners tegen elkaar om complexe wiskundige problemen op te lossen. Moonriver coin is in 2017 gemaakt door een groep ontwikkelaars die een nieuw type cryptogeld wilden creëren dat veilig en gedecentraliseerd zou zijn. Ze wilden ook iets terugdoen voor de gemeenschap door 50% van hun winst te doneren aan een goed doel. Moonriver coin gebruikt een hybride PoW/PoS-consensus algoritme dat de beveiliging van PoW combineert met de decentralisatie van PoS. Vanwege het unieke ontwerp is Moonriver coin in staat om hoge transactie snelheden en lage kosten te bereiken. De Moonriver-munt is een cryptocurrency gebaseerd op de Ethereum-blockchain.

Wat is de Axie Infinity-munt?
Axie infinity coin is een nieuw type cryptocurrency dat gebruik maakt van een uniek consensus-algoritme genaamd Proof of Stake (PoS). Dit betekent dat in plaats van dat mijnwerkers strijden om complexe wiskundige problemen op te lossen, spelers strijden om hun AXI-tokens in te zetten. Dit zorgt voor een veel snellere transactietijd en elimineert het risico van 51% aanvallen. Daarnaast heeft de munt een vast aanbod, in tegenstelling tot andere cryptocurrencies met volatiele prijzen, wat betekent dat je de Axie Infinity coin kopen kunt tot een bepaald punt.

Polkadot
Polkadot is een cryptocurrency die zowel PoW- als PoS-algoritmen gebruikt. PKC streeft naar een eerlijke verdeling van munten en beloont tegelijkertijd degenen die bijdragen aan de beveiliging van het netwerk. De Polkadot Coin is ontworpen als een veilige en schaalbare valuta die directe transacties en lage kosten biedt. Het Polkadot-netwerk is een gedecentraliseerd internetprotocol dat bovenop Ethereum is gebouwd. Polkadot wil een webplatform creëren voor slimme contracten en DApps. De Polkadot-token is de oorspronkelijke valuta van het Polkadot-netwerk. Het wordt gebruikt om transactiekosten te betalen en validators te stimuleren.

Het Polkadot coin-team is van mening dat het huidige financiële systeem kapot en inefficiënt is. Ze geloven dat blockchain-technologie kan helpen deze problemen op te lossen. Hun belangrijkste doel is om een ​​platform te bouwen dat een snelle, veilige, gedecentraliseerde en transparante manier biedt om geld over de hele wereld te verzenden.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.