Musk over bijwerkingen na booster-injectie: ‘Voelde alsof ik doodging’

Musk over bijwerkingen na booster-injectie: ‘Voelde alsof ik doodging’

Twitter-CEO Elon Musk beweert dat hij volledig was uitgeschakeld door de COVID-booster die bij hem “grote bijwerkingen” veroorzaakte.

Musk reageerde op een tweet van de maker van “Dilbert”, Scott Adams, die een Rasmussen-enquête liet zien waaruit bleek dat 7% van de gevaccineerde personen “ernstige bijwerkingen” meldde, in tegenstelling tot de beweringen van de CDC dat dergelijke bijwerkingen “zeldzaam” zijn.

“Ik had grote bijwerkingen van mijn tweede booster-injectie. Het voelde gedurende meerdere dagen alsof ik doodging. Hopelijk geen blijvende schade, maar ik weet het niet”, tweette Musk zaterdag.

De nieuwe Twitter-eigenaar en Tesla-oprichter zei dat hij gedwongen was een tweede booster te nemen om de Tesla Gigafactory in Berlijn, Duitsland, te bezoeken.

Musk beweerde ook dat zijn neef in het ziekenhuis was opgenomen wegens myocarditis nadat hij de prik had genomen.

“En mijn neef, die jong is en in uitstekende gezondheid verkeert, had een ernstig geval van myocarditis. Ik moest naar het ziekenhuis”, schreef hij.

Musk had eerder gezworen interne documenten vrij te geven met betrekking tot de ‘beleidsaanbevelingen’ aan Twitter, door de COVID-responschef van het Witte Huis en NIAID-directeur Anthony Fauci, maar de vrijgave is nog steeds aanstaande.

Musk beweerde echter zaterdag dat de Fauci-files slechts “vertraagd” zijn omdat een “sleutelonderzoeker” pas in februari beschikbaar is.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.