MUST-SEE interview met Dr. Michael Yeadon: “Er is tegen ons gelogen over ELK onderdeel van de pandemie”

MUST-SEE interview met Dr. Michael Yeadon: “Er is tegen ons gelogen over ELK onderdeel van de pandemie”

Voormalig hoofdwetenschapper en vice-president van de allergie- en ademhalingsonderzoeksdivisie van Pfizer, Dr. Michael Yeadon, sloot zich aan bij The Alex Jones Show om alarm te slaan over hoe het publiek werd voorgelogen over elk aspect van de Covid-pandemie:

“We zijn voorgelogen door overheidsfunctionarissen en bedrijven over absoluut alles om deze zogenaamde viruspandemie aan te pakken”, zei Yeadon dinsdag. “De ernst van de bedreigingen voor de volksgezondheid, de noodzaak om ons op te sluiten, asymptomatische overdracht, het gebruik van mondkapjes, het testen van mondkapjes en tot slot de ‘vaccins’. Elk onderdeel van het verhaal is een leugen, wetenschappelijk bewezen.”

Yeadon gaat verder met zijn bevindingen en benadrukt hoe belangrijk het is dat iedereen die naar dit interview luistert, het persoonlijk verspreidt.

“Ze zijn niet bang voor me omdat ze denken dat ik niet gehoord zal worden. Dus luister alsjeblieft, wat ik vraag is dat je twee of drie van de krachtige dingen die ik je net vertelde onthoudt en het aan tien andere mensen vertelt. De massamedia zullen het ze nooit vertellen.”

Bovendien zei Yeadon dat het globalistische systeem van volledige controle klaar is om de operationele fase in te gaan – en de belangrijkste ingrediënten, digitale ID en digitale valuta van de centrale bank, staan ​​op het punt geïmplementeerd te worden.

“Digitale ID is het hart van tirannie”, zei Yeadon. ‘We zijn dichtbij het punt waarop ze zullen zeggen: “Als je je volgende prik niet neemt, mag je geen benzine kopen, niet reizen of eten kopen.” Dit systeem is klaar voor gebruik.”

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.