(Niet)Verrassend: Mainstream-verslaggever verdedigt Dalai Lama die kind vroeg op zijn tong te zuigen

(Niet)Verrassend: Mainstream-verslaggever verdedigt Dalai Lama die kind vroeg op zijn tong te zuigen

Rolling Stone-columnist Jay Michaelson verdedigde de Dalai Lama die een jonge jongen opdroeg op zijn tong te “zuigen” en noemde de interactie “speels”.

Onlangs verscheen er een controversiële video uit India waarop de Dalai Lama te zien is, nadat hij de jonge jongen had gevraagd hem op de wang en lippen te kussen en het kind vervolgens dwong op zijn tong te zuigen.

Maar blijkbaar vindt Michaelson, die zijn ontmoeting met de Dalai Lama ‘een van de krachtigste ervaringen’ noemde die hij ooit heeft gehad, dat er niets mis mee is dat kinderen op de tong van volwassenen moeten zuigen.

“De Dalai Lama is een heel speels mens en we zien dit misschien op een rare, nogal grof geseksualiseerde manier, maar dit is ongeveer net zo seksueel als een kom gewone rijst. Er gebeurt niets seksueels of erotisch in deze ontmoeting’, zei Michaelson maandag op ‘CNN Tonight’.

CNN-presentator Alisyn Camerota veroordeelde Michaelsons bizarre verdediging van de spirituele leider en merkte op dat het kind op zijn schoot zich ongemakkelijk leek te voelen.

“De jongen wilde het niet doen,” zei ze.

De president van Somm Consulting, Evan Siegfried, kwam tussenbeide en merkte op dat de lichaamstaal van de jongen duidelijk laat zien dat de jongen niet op de tong van de dalai lama wilde zuigen.

“Had de Lama de lichaamstaal van deze jongen niet moeten lezen? Toen ik naar die video keek, zag ik de jongen terugdeinzen en zich onzeker voelen. Ja, we hebben zijn gezicht niet kunnen zien. Misschien glimlachte hij, maar tegelijkertijd had de Dalai Lama zelfs dan respectvol moeten zijn”, zei hij.

De Root-verslaggeefster Jessica Washington was het eens met de bewering van Michaelson dat de interactie niet ‘seksueel’ was, maar niettemin ‘grof’.

De Dalai Lama verontschuldigde zich, maar in plaats van het ongepaste gedrag rechtstreeks aan te pakken, betuigde hij in plaats daarvan zijn spijt over de “pijn” die zijn “woorden” veroorzaakten.

Eerder al publiceerde ik een artikel over hoe andere spirituele leiders verbonden zijn aan het WEF. Dit is slechts extra bevestiging van de letterlijke ‘schijnheiligen’ die gebruik, of eerder misbruik, maken van hun positie als ‘messias’. Zo heeft de Dalai Lama eerder al plannetjes gesmeden met het WEF en Greta Thunberg, om zo zijn steentje bij te dragen aan de klimaatagenda.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.