Ongemakkelijk: Rand Paul maakt hoofd van School of Nursing helemaal af vanwege prikverplichting voor studenten

Ongemakkelijk: Rand Paul maakt hoofd van School of Nursing helemaal af vanwege prikverplichting voor studenten

Tijdens een hoorzitting van afgelopen donderdag heeft senator (en tevens arts) Rand Paul de decaan van de Johns Hopkins School of Nursing onder vuur genomen en de hypocrisie van het COVID-vaccinmandaat van de instelling blootgelegd.

Paul vroeg dr. Sarah Szanton tijdens de hoorzitting over tekorten aan personeel in de gezondheidszorg of zij “pro-choice” was met betrekking tot patiënten die geïndividualiseerde medische keuzes maken, waarop Szanton antwoordde: “In grote lijnen, bedankt, ja.”

De senator vroeg toen: “Bent u zich ervan bewust dat uw universiteit geen keuze toestaat met betrekking tot vaccinatie, dat u van al uw studenten verlangt dat ze drie vaccins hebben genomen om student te zijn?”

Szanton antwoordde bevestigend, en Paul merkte op: “Dus het is een soort keuze, maar niet zozeer als het gaat om vaccinatie”,

Paul vroeg vervolgens of Szanton “zich bewust is van het verhoogde risico op myocarditis met het COVID-vaccin, vooral bij opeenvolgende COVID-vaccinaties bij mannen tussen de 16 en 24 jaar?”

Szanton probeerde vervolgens weg te kruipen van de vragenreeks, bewerend dat het niet relevant was voor het onderwerp van de hoorzitting.

Paul antwoordde: ‘Dit is het probleem: als je iedereen uitsluit als verpleger die in basisimmunologie gelooft, sluit je een heleboel slimme mensen uit, mensen die geloven dat je zowel door vaccinatie als door infectie immuniteit kunt krijgen. ”

Hij vervolgde: “en als je zegt: ‘Wel, we nemen gewoon niet de mensen aan die geloven in dat ouderwetse infectieding dat immuniteit biedt, we nemen alleen de mensen aan die doen wat hen wordt opgedragen’ – Ik bedoel, vind je dat mensen hetzelfde moeten worden behandeld als ze naar de spoedeisende hulp komen?”

“In Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken hebben ze hier geen universitaire mandaten voor”, beweerde Paul, eraan toevoegend: “Sommige landen raden het zelfs helemaal niet aan voor kinderen. Er is echt een debat en een discussie gaande. En je kunt een heel andere discussie voeren, namelijk dat als je in keuze gelooft, wanneer iets een debat kent en er aan beide kanten argumenten zijn, je mensen een keuze zou moeten geven.

De senator voegde eraan toe dat het vaccin niet effectief is geweest in het stoppen van de overdracht van het virus en dus “als je dit verplicht stelt, je geen argumenten kunt aanvoeren over het beschermen van andere mensen, het gaat op dit moment alleen om jou.”

Zie hier:

Paul verduidelijkte ook: “Dit is geen argument tegen vaccinaties, het is een argument om te begrijpen dat mensen van verschillende leeftijden anders kunnen reageren.”

Deze week introduceerde Paul ook wetgeving waardoor de federale financiering zou worden stopgezet voor zorginstellingen die ervoor kiezen om kritieke behandeling te weigeren aan mensen die ervoor hebben gekozen geen COVID-vaccins te nemen.

Talrijke ziekenhuizen in heel Amerika volgen een ‘geen prik, geen transplantatie’-beleid.

“Geen enkele Amerikaan mag de toegang tot kritieke zorg worden ontzegd op basis van een persoonlijke medische beslissing, maar tragisch genoeg blijven veel ziekenhuizen en andere medische voorzieningen degenen discrimineren die niet zijn gevaccineerd tegen COVID-19”, zei Paul in een verklaring.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.