Ontroerend onbaatzuchtige boodschap BN’ers in de maak: ‘We zitten allemaal in hetzelfde schuitje’

Ontroerend onbaatzuchtige boodschap BN’ers in de maak: ‘We zitten allemaal in hetzelfde schuitje’

In Malibu, Californië scheepten meerdere beroemdheden aan voor een ontroerend staaltje genade en solidariteit met ‘de gewone man.’ Die heeft het, net als zij, ook niet makkelijk in tijden van inflatie aan de pomp, stijgende voedselprijzen en politieke polarisatie. Samen vormden de celebrities aan de Westkust van Amerika de woorden ‘We zitten allemaal in hetzelfde schuitje’, of in het Engels: ‘We’re all in this together’. Een Nederlands vervolg wordt naar verluidt voorbereid in Bloemendaal.

Leonardo DiCaprio vloog vanuit Cannes speciaal in per privéjet, zo graag wilde hij bijdragen aan de oplossing voor inflatie en maatschappelijke verdeeldheid. “Don’t look up, hahahaha,” riep hij de toegesnelde paparazzi toe voordat hij zijn vliegtuig instapte. “Iedereen die zich niet van zijn beste deugkant laat zien in dit verwarrende tijdsgewricht, verdient een klap in zijn gezicht”, vertelde Will Smith die ook van de partij was. In dit geval kunnen we letterlijk van een partij spreken. Want “waarom zou je activisme niet combineren met glitter en glamour? Je moet zelf de slingers ophangen, hoor!” was de inspirerende boodschap van Lady Gaga.

 

Bloemendaal for the people

Het statement gaat de wereld over en ook BN’ers putten er inspiratie uit. Nadat ze in grote getale eerder al een slaapplek aanboden aan Oekraïense vluchtelingen, schijnen ze in het geheim voorbereidingen te treffen voor Malibu:- the Bloemendaal experience. Mogelijk gaat de actie Bloemendaal for the people heten. ‘Het Gooi heeft voor iedereen een matras’ stelde Gerard Joling nog voor, maar dat vonden de andere BN’ers ‘niet passend bij de omstandigheden.’

Arie Boomsma verzorgt waarschijnlijk een fitnessworkshop op het dek van Johnny de Mol. Quinty Trustfull organiseert een inzamelingsactie voor vitaminesupplementen en botox-behandelingen voor de allerarmsten. René Froger zal ‘om niets’ zijn grootste hits ten gehore brengen. RTL zendt het spektakel mogelijk live en integraal uit, de boodschap van medemenselijkheid heeft immers een medium nodig om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Speciaal ingehuurde kustwacht zal er volgens betrouwbare bronnen op toezien dat de boten van Ali B en Marco Borsato niet in de buurt kunnen komen. “Verbinders uitsluiten, ik word gecancelt!”, liet eerstgenoemde weten via Instagram. Marc Overmars heeft zelf aangegeven andere verplichtingen te hebben de komende tijd.

Met dank aan The Babylon Bee.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.