PANDAMNED- Nieuwste docu Marijn Poels hier in zijn geheel te bekijken (video)

PANDAMNED- Nieuwste docu Marijn Poels hier in zijn geheel te bekijken (video)

‘De afgelopen twee jaar was de wereldbevolking in de ban van het coronavirus. Er zijn noodregimes ingesteld, burgerlijke vrijheden ontmanteld, bewakingsprogramma’s geïnstalleerd en een ongekend wereldwijd vaccinatieprogramma uitgerold. Hebben we het juiste gedaan, of hebben we onbewust een deal met de duivel gesloten in ruil voor een voordeel?

Door middel van kritische stemmen uit verschillende vakgebieden probeert PANDAMNED een totaalbeeld te schetsen en licht te schijnen op de duisternis. Een meedogenloze inventarisatie van onze tijd, die wereldomspannende organisaties, regeringen en grote tech-bedrijven liever hadden willen voorkomen.’

Bovenstaande tekst is de introductie van de nieuwe documentaire van Poels. De maker van docu’s zoals Headwind ’21 en Paradogma neemt de kijker mee ‘op een verhelderende reis door de opkomende absurde wereld van het “Nieuwe Normaal” en hoe we die nog kunnen voorkomen.’

PANDAMNED is een dag na plaatsing al bijna honderdduizend keer bekeken. Poels stelt PANDAMNED gratis beschikbaar via zijn eigen site (donaties zijn uiteraard welkom). Nederlandse ondertitels zijn met een druk op de CC-knop zo geregeld.

 

Marijn Poels was meerdere malen te gast bij Café Weltschmerz. Bekijk hieronder zijn laatste optreden, in gesprek met Kees van Rengs voor (de inmiddels opgeheven afdeling) Next.

Corona voorbij? Klimaat volgende stap naar het Social Credit System – Kees van Rengs & Marijn Poels

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.