Petitie tegen seksualisering van kinderen ruim 50.000 keer ondertekend

Petitie tegen seksualisering van kinderen ruim 50.000 keer ondertekend

  • 27/03/2023

Forum voor Democratie (FVD) heeft een petitie gelanceerd tegen de genderpropaganda en seksualisering van kinderen. De petitie heeft inmiddels meer dan 50.000 handtekeningen verzameld. Volgens FVD moeten we een streep trekken en ‘dit soort dingen nooit normaal gaan vinden’.

De zorgen van FVD worden versterkt sinds de ‘Week van de Lentekriebels’ en wat daaruit haarvoren komt. Steeds vaker worden (jonge) kinderen in aanraking gebracht met propaganda over ‘gender’ en seksualiteit, aldus de partij.

Maria Elisar publiceerde bijvoorbeeld vandaag nog een artikel waaruit blijkt wat kinderen tussen de 5 en 8 jaar oud over seks moeten leren (lees hier).

FVD wijst op platforms als Netflix en YouTube waar jonge kinderen doelbewust getarget worden met video’s over ‘gendertransitie’. Ook maken zij zich zorgen over boekjes voor kinderen vanaf 4 jaar waarin wordt uitgelegd wat pijpen is en hoe je het moet doen, inclusief illustraties.

Ook valt FvD over het NPO-programma ‘Gewoon Bloot’ leerlingen dat leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool confronteert met de naakte lichamen van (omgebouwde) volwassenen en worden onomkeerbare geslachtsoperaties zo openlijk gepromoot. FVD is ook kritisch op de NOS, die jongeren stap voor stap uitlegt hoe ze illegaal aan hormonen kunnen komen voor een ‘gendertransitie’.

De petitie van FVD roept op tot een stop op de genderpropaganda en seksualisering van kinderen. Het is nog niet bekend wat de vervolgstappen van de partij zullen zijn. Het is pervers om kinderen op zulke jonge leeftijd al kennis te laten maken met seks. Scholen horen hier zeker niet het voortouw in te nemen als je het daarmee eens bent teken dan de petitie van FVD.

De petitie is te ondertekenen via deze link.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.