Pfizer geeft toe: ‘vaccin’ nooit getest op voorkomen van verspreiding COVID19 (video)

Pfizer geeft toe: ‘vaccin’ nooit getest op voorkomen van verspreiding COVID19 (video)

Hoewel het voor velen al duidelijk was, en eerder al door verscheidene experts is gezegd, geeft Pfizer het nu zelf ook toe: Het ‘magische’ vaccin dat de basis vormt voor onze vrijheid (lees: een digitaal paspoort), is nooit getest op het voorkomen van de verspreiding van het virus, voordat het de markt betrad.

Maar je doet het voor een ander, toch? Eerder al, namelijk op 21 juni 2022, bleek uit ‘een onderzoek’ van het RIVM zelf, dat de zogenaamde ‘long covid’, net zo vaak optrad bij gevaccineerden als bij ongevaccineerden. Kortom: waar hebben wij (lees: zij) ons voor precies voor laten vaccineren, dan wel opsluiten als deze prik geen enkele gezondheidsvoordelen met zich meebrachten? Dit Trojaanse paard lijkt slechts 1 doel te hebben: het faciliteren van een digitale ID. Daarmee doet het precies het tegenovergestelde van wat het belooft: namelijk onze vrijheid drastisch inperken.

Zie de video hieronder waarin Pfizer-directeur Janine Small eindelijk enige transparantie biedt, wanneer Rob Roos, lid van het Europees Parlement namens JA21, haar de vraag stelt om met data te komen waaruit blijkt dat er is getest op het begrenzen van de verspreiding van het virus.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.