Vrouw wil niet naast ongevaccineerde reiziger zitten en wordt vliegtuig uitgezet

Vrouw wil niet naast ongevaccineerde reiziger zitten en wordt vliegtuig uitgezet

Een gevaccineerde vrouw is het vliegtuig uitgezet omdat ze haar zitplaats naast een ongevaccineerde reiziger weigerde. Na een felle discussie met de stewardess wordt de vrouw door de piloot terecht gewezen. Wanneer hij de vrouw het vliegtuig uit begeleidt applaudisseren vele reizigers.

Voor vertrek naar Londen vroeg de vrouw bij de stewardess om haar buurman op de vlucht te verplaatsen naar een andere stoel. “Hij zet mijn leven op het spel, dus jij gaat hem verplaatsen,” zei de vrouw gedecideerd. De gastvrouw aan boord probeerde het gesprek aan te gaan: “Ik begrijp…,” reageerde ze rustig, waarop de reiziger haar direct in de rede viel: “Verplaats hem dan!”

Wat volgde was een woordenwisseling die steeds feller werd.  Op een bepaald moment komt de piloot naar de reiziger toe. Kijk onderstaand filmpje om te zien hoe kalm hij de situatie oplost en de vrouw het vliegtuig uitzet.

De reacties op het filmpje zijn overwegend positief. Een man met de Twitternaam Kees71 vindt de actie geweldig en spreekt van een ‘legendarische piloot.’ Willem Mus reageert op Twitter met een knipoog: ‘You’re putting me in danger want my vaccinatie werkt not.’ Frederik zegt op hetzelfde medium: ‘Briljant! Bekijk het filmpje helemaal, het zal je hoop geven.’ Johan de Ruiter vindt de passagier ‘Een kwal van een mens,’ meldt hij via Twitter. Hij vervolgt: ‘Mooi opgelost door een verstandige gezagvoerder.’

Burgercomité-EU wijdt er ook een bericht aan op het internetplatform: ‘Let op dat applaus trouwens, Geweldig.’

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.