Politie kan vraag naar vegan maaltijden niet aan door toestroom activisten in hechtenis

Politie kan vraag naar vegan maaltijden niet aan door toestroom activisten in hechtenis

YouTuber Mahyar Tousi kan er wel om lachen: ‘De politie heeft straks geen vegan maaltijden meer omdat ze zoveel Just Stop Oil demonstranten hebben gearresteerd tijdens de M25 protesten.’

Sign of the Times? Zijn dit de berichten die jaren later in boeken en verslagen verschijnen omdat ze de tijdsgeest zo goed weten te treffen? Het gaat om een groep demonstranten die vorige week voor chaos en ergernis zorgden op de M25 rond Essex, Engeland.

Zoals in vele andere (Westerse) landen zagen ‘demonstranten van Groene Signatuur’ ook in Engeland hun kans schoon voor een aantal acties, terwijl de 27e klimaattop in Egypte plaatsvond.

‘Veel van de demonstranten worden in hechtenis gehouden in afwachting van hun eerste voorkomen voor de rechter. Het zorgt ervoor dat het politiekorps naarstig op zoek moet naar vegan maaltijden ter waarde van één pond.’

Lees ook even mee met de commentaren: niet iedereen toont evenveel medeleven voor de wensen van de radicale actievoerders. Zij zetten immers, zoals de politiechef Ben-Julian Harrington het verwoordt, ‘het leven van mensen op het spel door hun absoluut criminele en gevaarlijke gedrag’ maar voelen zich niet bezwaard om hun dieetvoorkeur aan te kaarten bij de politie.

Klik hieronder op de link van Tousi en lees meer over de tekenen des tijds.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.