Rand Paul roept op tot vrijgave van COVID Lab-lekdocumenten

Rand Paul roept op tot vrijgave van COVID Lab-lekdocumenten

Senator Rand Paul heeft geëist dat de Biden-regering documenten vrijgeeft die zouden aantonen dat de Energieafdeling concludeerde dat de waarschijnlijke oorzaak van de pandemie van het coronavirus een ‘laboratoriumlek’ in Wuhan was.

“Er zijn geheime documenten gelekt, – Ze zouden moeten worden vrijgegeven! – waaruit blijkt dat wetenschappers van DOE geloven dat COVID uit Wuhan Lab is gelekt”, tweette Paul, die nu het vooraanstaand lid is van de Senate Homeland Security Committee, samen met een link naar het Wall Street Journal-verhaal over de documeenten.

De onthulling kwam in een update van een document uit 2021 door het kantoor van de directeur van de nationale inlichtingendienst Avril Haines.

De conclusie van het ministerie van Energie draagt ​​bij aan de schijnbare overeenstemming van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de National Intelligence Council en de FBI dat het biolab in Wuhan de meest waarschijnlijke bron van de uitbraak was.

Senator Josh Hawley zei zondag ook dat hij van plan is wetgeving in te voeren om inlichtingenbevindingen over de waarschijnlijke oorsprong van de uitbraak vrij te geven.

“Het Amerikaanse volk verdient de volledige waarheid over de oorsprong van #COVID. Geen witwas meer. Ik zal opnieuw wetgeving invoeren om de inlichtingenrapporten van de Amerikaanse regering over COVID meer open te stellen voor het publiek”, tweette Hawley.

Andere Republikeinen hebben ook opgeroepen tot hernieuwde aandacht voor de oorsprong van de ‘pandemie’.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.