Rapper Boef aan 1,5 miljoen Instagramvolgers: “Ik sta NIET achter het beleid van de overheid”

Rapper Boef aan 1,5 miljoen Instagramvolgers: “Ik sta NIET achter het beleid van de overheid”

Rapper boef sprak zich gisteren voor het eerst online uit over het coronabeleid en ontving veel steun. Via Instagram, waarmee hij maar liefst 1,5 miljoen volgers bereikt, sprak hij zijn ongenoegen uit over de lockdown, 2G en beperkte vrijheid en geeft hij aan niet achter het huidige beleid te staan. In zijn bericht dat massaal werd gedeeld, vertelt hij over hoe hij aan het begin van de ‘pandemie’ heeft meegewerkt aan een overheidscampagne die diende jongeren te informeren over corona.

“Het knaagt” aan hem dat hij hier destijds aan heeft meegewerkt, geeft hij toe. Ook wil hij het bedrag dat hij hiervoor ontving doneren aan een goed doel en vraagt hij om suggesties en ideeën.

In zijn bericht staat het volgende:

“In het begin van de corona pandemie ben ik door mijn management gevraagd mee te werken aan een campagne voor het RIVM om jongeren te informeren over wat het coronavirus is. Zelf was ik ook nog onwetend. Ik ging in gesprek met een arts, sporter en een ex covid patient. We zijn nu 2 jaar verder en ik sta NIET achter het beleid van de overheid. Ik ben niet voor of tegen vaccinaties maar ik sta voor vrijheid. Wat er nu gebeurd met plannen voor een 2G beleid, lockdowns waar ondernemers door kapot gaan en de zorg die maar niet opgeschaald wordt is iets wat we later niet aan onze kinderen kunnen uitleggen. Met de kennis van nu knaagt het aan mij dat ik mee heb gedaan aan een campagne van de instanties die dit huidige beleid uitvoeren. Ik doneer dat ook het volledige bedrag die ik heb ontvangen aan een goed doel. Het bedrag was 20k en niet 100k zoals mensen denken. Ik wil het graag doneren aan een goed doel of verdelen onder me fans. Iemand ideeën?”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gewoon Boef🇩🇿 (@boef)

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.