Robert F. Kennedy laat ‘echte’ Anthony Fauci zien in zijn boek

Robert F. Kennedy laat ‘echte’ Anthony Fauci zien in zijn boek

Anthony Fauci: voor de een een held, voor de ander een misdadiger. Het is duidelijk dat Robert F. Kennedy Jr. hem als een grote schurk ziet. Dat blijkt uit ‘The Real Anthony Fauci’, een boek over de invloedrijke Amerikaanse directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID).

Met Fauci heeft een van de hoofdrolspelers van het coronatijdperk te pakken. Kennedy, milieu-activist en voorzitter van Children’s Health Defense, wil met zijn boek aantonen dat zijn rol veel verder reikt. In de loop van tientallen jaren heeft ‘America’s doctor‘ volgens de auteur een grote hand gehad in de verrotting van een ‘gezondheidszorgsysteem’ waar de belangen van de farmaceutische industrie boven die van mensen gaan.

De titel ‘The Real Anthony Fauci’ slaat op de discrepantie tussen het beeld dat vele mensen van Fauci hebben en de werkelijkheid. De realiteit is in de ogen van de schrijver grimmig: Fauci zou meerdere malen de wet hebben overtreden met medische experimenten in heden en verleden, heeft een grote vinger in de pap in (wetenschappelijke) media en social media en beïnvloedt ook via vele fondsen de richting van gezondheidsbeleid en medisch onderzoek en onderwijs.

Gemene deler van deze en andere wetenswaardigheden is dat financiële belangen van (investeerders in) de farmaceutische industrie ermee gediend worden in plaats van de gezondheid van mensen. Niet alleen in de Verenigde Staten maar wereldwijd. De gevolgen zijn volgens de neef van oud-president John F. Kennedy desastreus. De ondertitel van het boek is dan ook ‘Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health.

Kerstcadeau

Er zijn de laatste twee jaar vele boeken verschenen over de farmaceutische industrie, het coronavirus, de belanghebbenden en de slachtoffers. Dit boek brengt dat alles samen via een man: Anthony Fauci. Door die opzet krijgt de lezer een goed beeld van een wijdvertakt en vaak ondoorzichtig wereldwijd netwerk van macht, gezondheidsbeleid en geld. Beweringen en beschuldigingen zijn er uitgebreid onderbouwd door activist en jurist Kennedy.

Om met de woorden van osteopaat en vooraanstaand coronacriticus Joseph Mercola te spreken: ‘Als je niet bang bent voor een diepe sprong in de meer dan honderdjarige geschiedenis van wat tot de COVID-19 pandemie heeft geleid, moet je dit boek absoluut lezen.’ Het is nog niet te laat voor een mooi kerstcadeau en zeker niet voor een opfrissende nieuwjaarsduik. Het boek staat hoog in de bestsellerlijsten van Amazon en The New York Times en is in Nederland voor drie euro verkrijgbaar als e-book bij Bol.com. Bestellen bij de plaatselijke boekhandel kan natuurlijk ook.

Hieronder bespreken Kennedy Jr. en journalist Del Bigtree het boek in een drie kwartier durende uitzending.

 

 

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.