Rockefeller’s medische tirannie wordt voedseltirannie en dit kunnen we doen (video)

Rockefeller’s medische tirannie wordt voedseltirannie en dit kunnen we doen (video)

De Rockefeller Foundation heeft een nieuw rapport uitgebracht, genaamd “Reset The Table” – een impliciet onderdeel van “The Great Reset” – waarin een radicale transformatie van ons voedselsysteem wordt beschreven in het licht van de meest significante verstoring van onze voedselvoorziening in de geschiedenis.

Het rapport roept op om iedereen van voedsel te voorzien, scholen te gebruiken als voedingsdistributiecentra in de gemeenschap, boerderijen te de-financieren via “true cost accounting” inclusief CO2-regels, fondsen te verstrekken aan BIPOC, realtime gegevens te verzamelen voor AI/automatisering, en veel veel meer. In een video breekt Christian Westbrook dit rapport af, dat voortbouwt op de aanval op de wereldwijde voedselvoorziening en het vermogen om een gezin te voeden.

De video leert ons hoe de Rockefellers werken aan een verdere verstoring en het uiteindelijk wegnemen van alle controle die de mensheid heeft over diens voedselvoorziening. Het is dan ook geen toeval dat dit rapport wordt gepubliceerd, precies wanneer er sprake is van ‘voedseltekorten’.

Lees hier het volledige document en plan van The Rockefellers waar deze video op is gebaseerd, genaamd ‘Reset The Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System’.

Volgens Christian hangt dit alles samen met Bill Gates als de grootste landbouwgrondeigenaar van het land en met Klaus Schwabs’ ‘Great Reset’ -“you will own nothing and be happy”-transhumanistische agenda. Er zit volgens hem een veel grotere agenda achter de huidige voedseltekorten over de hele wereld en ‘iedereen die heeft opgelet, kan zien waar dit naartoe gaat..’

Kunnen we hier nog iets aan doen? Volgens deze video wel. De boodschap hier is dat we we er alles aan doen om ons eigen voedsel te kunnen verbouwen en elkaar te helpen terwijl we deze boodschap ook aan anderen overbrengen.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.