Schokkende beelden Project Veritas: Pfizer-topman onthult geheime plannen voor COVID-mutatie

Schokkende beelden Project Veritas: Pfizer-topman onthult geheime plannen voor COVID-mutatie

RC Maxwell van Project Veritas was te gast bij The Alex Jones Show om de shockerende undercovervideo te bespreken van een Pfizer-manager die alle ‘dirty secrets’ van de farmaceutische industrie blootgaf.

“Dit te bizar”, zei Jones donderdag tegen Maxwell. “Ik neem het mensen niet kwalijk als ze denken dat dit niet waar kan zijn, want als je de hele video bekijkt, zijn de uitspraken gewoon krankzinnig. Dit moet het grootste verhaal zijn dat jullie ooit naar buiten hebben gebracht.”

Maxwell was het ermee eens en legde uit hoe de volgens hem arrogante houding van Jordon Walker, (Pfizer Director of Research and Development- Strategic Operations and mRNA Scientific Planning), ervoor zorgde dat de beelden viraal gingen.

“Dit verhaal vliegt de lucht in vanwege de vernietigende bekentenissen van [Walker], die een directeur is, specifiek werkzaam in de mRNA-wetenschap. Deze persoon is twee niveaus verwijderd van Albert Bourla, die de CEO van Pfizer is,” zei Maxwell. “Deze video is schokkend, vooral vanwege de onzorgvuldigheid in hoe [Walker] praat. Hij spreekt duidelijk over de meest sinistere dingen zonder zich zorgen te maken over regelgevend toezicht.”

“Het is slechts een kwestie van tijd voordat het Amerikaanse volk wakker wordt. Het enige dat we bij Project Veritas kunnen doen, is u de verantwoording van kennis bieden.

In de undercoverclip was te zien hoe Walker sprak over hoe Pfizer overweegt het COVID-19-virus te muteren. Men hoorde de ‘interviewer’ vragen:

“Dus, Pfizer is aan het nadenken of ze COVID gaan muteren?”

Als reactie hierop zei Walker dat de informatie voor het publiek verborgen moet worden gehouden:

“Nou, dat is niet wat we tegen het publiek zeggen, nee. Vertel dit trouwens aan niemand, je moet beloven dat je het aan niemand vertelt.”

Walker voegde eraan toe dat Pfizer naar verluidt overwoog het virus zelf te muteren om vervolgens nieuwe vaccins te ontwikkelen ter ‘behandeling’ hiervan.

Kort na het optreden van Maxwell op Infowars bracht Project Veritas een vervolgvideo uit waarin de oprichter van het bedrijf, James O’Keefe, de Pfizer-manager confronteert met zijn uitspraken.

De Big Pharma-medewerker beweerde dat hij gewoon “probeerde indruk te maken op zijn date door te liegen.”

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.