Schotland geeft ook toe: slechts 6,5 % van ‘Corona-doden stierf’ werkelijk aan Covid

Schotland geeft ook toe: slechts 6,5 % van ‘Corona-doden stierf’ werkelijk aan Covid

Moeilijke tijden voor de omgekochte “fact checkers”: terwijl vergelijkbare cijfers sinds 2020 heftig worden bestreden en gecensureerd, heeft het National Record Scotland NRS nu ook officiële gegevens gepubliceerd: 93,5 procent van degenen die als Covid-slachtoffer zijn geregistreerd, hadden reeds bestaande aandoeningen. 93,5 procent van degenen die naar verluidt in Schotland aan Covid-19 stierven, stierven met en niet aan Covid-19. Ze hadden allemaal medisch gediagnosticeerde co-morbiditeiten.

Geen gevaarlijk pandemieverhaal

Op geen enkel moment rechtvaardigde het totale aantal slachtoffers het gevaarlijke pandemieverhaal. Tot en met februari 2023 stierven in totaal 16.933 Schotten aan of met Covid-19 binnen 28 dagen na een positieve PCR-test. Dat is 0,31 procent van de bevolking – maar niet de volledige waarheid. In feite stierven slechts 1.107 mensen zonder bekende voorafgaande ziekte aan de ‘luchtweginfectie’. Er was dus sprake van streng optreden, lockdowns en vaccinatiecampagnes vanwege 0,02 procent sterfgevallen. Als men deze cijfers vergelijkt met de bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinaties, wordt het moeilijk om een positief “effect” of een “voordeel” van welke aard dan ook te presenteren.

Nog een sprookje

En een ander sprookje werd uit de weg geruimd: tussen 2020 en 2023 stierf geen enkel gezond kind “met” of “aan” Covid-19. Dit illustreert de moorddadige waanzin om kinderen te dwingen zich te laten vaccineren – omdat er nog steeds geen reden voor is.

Maar zoals de site “Transparenztest.de” opmerkt, ontbrak zelfs bij de 7 procent van de patiënten die zonder co-morbiditeiten overleden, de differentiële diagnose. Het is dus goed mogelijk dat onder de 1.107 doden ook een aantal mensen aan heel andere oorzaken dan Covid-19 is overleden.

In de leeftijdsgroep van 0 tot 19 jaar werden in totaal 11 sterfgevallen gedocumenteerd. Zonder uitzondering waren zij allen van voordat Covid19 überhaupt bestond. Deze gegevens moeten worden getoond aan iedereen die nu nog paniek zaait, omdat er zogenaamd ernstige gevallen onder kinderen zijn. Dit fenomeen bestaat helemaal niet en is er nooit geweest – en dit geldt voor alle delen van de wereld.

De leeftijdsverdeling van de doden in Schotland laat ook een consistent beeld zien, dat de statistieken van voorgaande jaren bevestigt. Bijvoorbeeld, 9.666 mensen die “door en met” Covid-19 stierven waren mensen ouder dan 80 jaar. Hier moet men zich ook afvragen hoeveel van deze mensen vanwege hun leeftijd sowieso zouden zijn gestorven – of kan gevraagd worden of zij een andere ernstige ziekte zoals griep zouden hebben overleefd.

Bron

Bron

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.