Tekenen Democraten eigen doodsvonnis na goedkeuring Moderna-vaccins? ‘Republikeinen zullen alles overnemen’

Tekenen Democraten eigen doodsvonnis na goedkeuring Moderna-vaccins? ‘Republikeinen zullen alles overnemen’

‘Vijf dagen lang was ik getuige van misdaden tegen de menselijkheid, het einde van de middenklasse, en waarschijnlijk het einde van Amerika.’ Dat zegt Toby Rogers na het (virtueel)  bijwonen van vergaderingen tussen de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) en het Centers of Disease Control (CDC).

Rogers spreekt bovendien van ‘een slachting van onschuldige mensen’. Grote woorden, en toch schroomt Rogers niet om ook the final solution in de mond te nemen. Daarmee verwijst Rogers naar de Endlösung, het plan dat in Nazi-Duitsland werd opgesteld om de Joden definitief en systematisch te verwijderen uit de maatschappij. We betreden volgens de gepromoveerde politiek econoom kortom het terrein van genocide.

Theater

Na een week van overleg besloten de FDA en het CDC (het Amerikaanse RIVM) om de injecties van Moderna voor kinderen in de leeftijd van zes tot zeventien te autoriseren. Dat was schokkend voor Rogers maar hij had het, zeker na eerdere soortgelijke toestemming voor Pfizer, kunnen zien aankomen. Immers: ‘Op deze evenementen is helemaal geen sprake van wetenschap, het is niet meer dan een theaterstuk vol wetenschappelijk klinkende zaken.’

De uitgebreide redenatie van de in farmacie en kinderziekten gespecialiseerde Rogers is hier te lezen. Hij haalt bewijslast onderuit, bekritiseert de presentatie van onderzoeksresultaten en  gaat in op rammelende onderzoeksmethoden die aan bod kwamen tijdens de vijfdaagse meeting.

Overlopen

Voor iedereen die zich al snel verliest in medische details en onderbouwingen, is het volgende interessanter. De auteur voorziet dat vooral Democraten zich blijven vaccineren en boosteren, evenals hun kinderen. Vanwege de vele medische consequenties (onder meer ‘myocarditis, kanker en onverklaarbaar overlijden’) die dat oplevert, zal een groot deel van hen uiteindelijk toch overlopen naar de Republikeinen.

Medical Freedom Voters

‘Ze zullen single issue medical freedom voters worden.’ Dat zal resulteren in een overwinning tijdens de komende verkiezingen voor de Senaat en de presidentiële verkiezingen van 2024, denkt Rogers.

Zo snel dat staten als Texas of Florida er binnenkort helemaal geen heil in zullen zien om zich af te splitsen van de VS: ‘De Republikeinen zullen alles beheersen- het parlement, de rechtbanken, de presidentiële macht.’

Realisme

Zijn de voorspellingen van Rogers realistisch of spelen ideologische motieven van hemzelf misschien een rol? Heeft hij het overzicht of ziet hij ontwikkelingen over het hoofd? Lees het stuk hieronder en oordeel zelf.

The 2022 US Midterm Election Is About Stopping the Pharma Genocide

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.