‘The Real Anthony Fauci- the movie’ (video)

‘The Real Anthony Fauci- the movie’ (video)

‘The Real Anthony Fauci’ is uit. De film wel te verstaan. Robert F. Kennedy Jr. schreef in 2021 een spraakmakende besteller over de dokter om wie niemand heen kon na de uitbraak van corona: ‘Een aanval op mij is een aanval op de wetenschap.’ Wie geen tijd of geduld heeft voor het boek met encyclopedische trekjes, kan nu met eigen ogen zien hoe Fauci zich ontpopte tot de spil in een ongekend medisch drama.

De medische adviseur speelt de hoofdrol, maar de film beperkt zich niet tot hem. De Amerikaanse Jaap van Dissel is wel degene die decennialang een cruciale rol heeft gespeeld bij de vermenging van financiële macht, politiek, media, Big Pharma en de overheid. Een grootschalige ontwikkeling waar de burger de dupe van wordt, laat de film zien.

Gratis

Hieronder de trailer. De gehele docu is gratis te zien voor wie op de link klikt onder de YouTube trailer, en vervolgens een e-mailadres invoert. De documentaire toont zich dan direct (de mail hoeft niet bevestigd te worden). Op het eerste gezicht geen gezeur met nieuwsbrieven en financiële addertjes onder het gras, wel lijkt het erop dat dit ‘slechts’ deel 1 is (alsnog bijna twee uur lang). Het is mogelijk dat deel 2 wel alleen tegen betaling te zien is. Wat ook niet zo gek zou zijn.

De gevaarlijkste Dr. op aarde

Zoals bij velen bekend heeft Robert F. Kennedy Jr. vorig jaar het boek ‘The Real Anthony Fauci’ uitgebracht. Het is inmiddels ook naar het Nederlands vertaald en uitgegeven door Amsterdam Books: ‘De gevaarlijkste Dr. op aarde.’ Op platform Odysee is de Engelse versie in zijn geheel te lezen, al is het lezen van een scherm minder prettig dan lezen van papier.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.