Universitair docente veegt de vloer aan met Jaap van Dissel betreffende oversterfte (video)

Universitair docente veegt de vloer aan met Jaap van Dissel betreffende oversterfte (video)

‘Na een periode van oversterfte verwacht je ondersterfte. Want mensen kunnen maar 1 keer doodgaan.’, staat er in de omschrijving van onderstaand fragment geschreven.

Dit wordt vervolgd door: ‘Er zijn vele, vele duizenden mensen meer dood gegaan dan verwacht. Dus is het heel logisch om uit te zoeken hoe dat komt. De onderzoekers willen dit ook, maar worden tegengewerkt door het RIVM en Jaap van Dissel die brondata niet toegankelijk maakt.’

In onderstaande video is te zien hoe Eline van den Broek-Altenburg, Universitair docent Radiologie en vicevoorzitter Volksgezondheidswetenschappen, op pijnlijke wijze duidelijk maakt hoe de ‘onwelwillendheid’ van Jaap Van Dissel om data vrij te geven het voor haar onmogelijk maakt om onafhankelijk onderzoek te doen naar de oorzaken van de enorme oversterfte.

Verschillende mogelijke oorzaken die zij noemt zijn uitgestelde zorg, vaccins en de besmettingsangst die mensen er van weerhield om naar de (wachtkamer van de) huisarts te gaan. De data van uitgevoerde RIVM-onderzoeken omtrent deze zaken kan zij niet inzien en het is voor haar ‘maar gissen of de resultaten van die onderzoeken kloppen’, laat staan dat zij deze kan gebruiken voor haar eigen onderzoek.

Dit is de vergadering met Tweede Kamerleden van donderdag 15 september.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.