Vaccin-pushende voormalige NFL-speler Uche Nwaneri sterft plotseling aan hartaanval

Vaccin-pushende voormalige NFL-speler Uche Nwaneri sterft plotseling aan hartaanval

Voormalig NFL-speler Uchechukwu Nwaneri, die luidruchtig pleitte voor verplichte vaccins, stierf afgelopen vrijdag plotseling, waarbij een lijkschouwer meldde dat hij waarschijnlijk een hartaanval had gehad.

Nwanaeri, 38, werd naar verluidt dood aangetroffen in zijn huis in West Lafayette, Ind., Volgens de Lafayette Journal & Courier.

Andere feiten die de Courier meldde zijn:

  • Nwaneri kwam aanrijden vanuit Georgia, zei de politie, en hij was bij het huis van zijn vrouw in West Lafayette in blok 2600 van Willow Drive toen hij ‘blijkbaar instortte’, zei Costello.
  • Nwaneri’s vrouw vond hem vrijdag omstreeks 1 uur ’s nachts bewusteloos in een slaapkamer in haar huis en belde 911, zei Costello.

Carrie Costello, lijkschouwer van Tippecanoe County, vertelde de Courier dat een autopsie op de voormalige lijnwachter van Jacksonville Jaguars geen bewijs van ‘zelfdoding’ vond en “Voorlopige resultaten wijzen op een mogelijke hartaanval, in afwachting van toxicologische resultaten.”

Nwaneri sprak op sociale media over zijn steun voor de Covid-prik en pleitte zijn steun voor verplichte vaccinatieschema’s en vaccinpaspoorten, waarbij hij op een gegeven moment zei: “VERPLICHT HET VACCIN. Zet iedereen die weigert gevangen.”

In een specifiek pro-vaccinatie-lijntje op Twitter voerde Nwaneri aan dat als zijn 60-jarige moeder “volledig gevaccineerd zou kunnen worden en in orde zou zijn, waarom zou ik dan nog even wachten?”

In een andere post maakte Nwaneri, die van 2007 tot 2013 zeven seizoenen bij de Jaguars speelde, een opmerking over anti-vax-radiopresentatoren die ‘stierven aan Covid-19’ en schreef: “Triest, maar ze hebben hun keuze gemaakt, denk ik.”

Nwaneri benadrukte ook zijn gevaccineerde status op sociale media, waarbij hij anti-vaxxers bespotte omdat ze “bang waren voor een vaccin” en eraan toevoegde: “Zwakte is wat ik bij veel mensen zie.”

Hoewel het tot nu toe onduidelijk is of de prik de vermeende hartaanval van Nwaneri veroorzaakte, hebben data al aangetoond dat ernstige nadelige bijwerkingen van de experimentele mRNA-prikken van Covid hartcomplicaties kunnen veroorzaken, waaronder acute hartinfarcten en hartontstekingsaandoeningen zoals myocarditis en pericarditis.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.