Vader verliest 7-jarige zoon aan ‘moeder’ die geslachtsveranderingsproces start

Vader verliest 7-jarige zoon aan ‘moeder’ die geslachtsveranderingsproces start

Jeff Younger vergezelt in onderstaande video Owen Shroyer live in zijn studio om te vertellen over hoe zijn 10-jarige zoon door zijn ex-vrouw van hem is afgenomen en daardoor van geslacht is veranderd. Dit zou zijn gebeurd in overeenkomst met een ‘door de Democraten gesteund plan om het kind deze operatie te laten ondergaan’, aldus Younger.

De vader uit Noord-Texas sloeg alarm op sociale media toen hij blogde over zijn bittere openbare voogdijstrijd over de 7-jarige tweeling met zijn vervreemde vrouw, een kinderarts. Het geschil concentreerde zich op de sociale geslachtsverandering van een van de kinderen, die bij de geboorte ‘man’ was toegewezen, maar als ‘meisje’ bij de ‘moeder’ thuis zou wonen.

In onderstaand interview vertelt Younger dat zijn toenmalige vrouw hun 2-jarige zoon in een meisje wilde laten veranderen. Toen hij haar vertelde dat ze dat niet kon doen, vroeg zij volgens hem de scheiding aan en won zij voogdij over beide kinderen. Omdat zijn ex-vrouw kinderarts is, kon zij haar haar ‘medische kennis’ misbruiken om hem uit het huis te krijgen.

Het Hooggerechtshof van Texas heeft nu uitspraak gedaan tegen het beroep van Jeff Younger om te voorkomen dat zijn ex-vrouw zijn inmiddels 7-jarige zoon James naar Californië verhuist, waar hij vreest dat ze toegang zal krijgen tot procedures voor geslachtsverminking van kinderen.

Jarenlang gevecht

Jeff Younger vecht al jaren tegen zijn ex-vrouw nadat ze besloot dat de tweede zoon van Younger een transgendermeisje was dat vastzat in het lichaam van een jongen. De ex-vrouw van Younger, de niet-biologische moeder van James, Anne Georgulas, begon de kleine jongen in een meisje te veranderen toen hij 7 jaar oud was.

De afgelopen drie jaar vocht Younger tegen zijn ex-vrouw in rechtbanken in Texas om zijn jongens te beschermen; de woke-rechtbanken zijn echter blijven pleiten voor Georgulas en haar verlangen om haar zoon te hersenspoelen.

Eind december 2022 ging Younger in beroep bij het Hooggerechtshof van Texas nadat zijn ex-vrouw de zonen van Younger en haarzelf naar Californië had verhuisd aan de vooravond van de inwerkingtreding van California’s Senate Bill 107. Het wetsvoorstel trad in werking op 1 januari van dit jaar en belemmert de handhaving van buitenlandse wetten die geslachtsverminking voorkomen.

Terwijl de moeder voor de rechtbank betoogde dat hun kind haar overgang naar eigen keuze heeft veroorzaakt door jurken te dragen en een meisjesnaam te kiezen, beweerde Younger dat het kind blij was een jongen te zijn en dat zijn vrouw het kind tegen hun wil in de overgang naar een meisje pushte.

Zijn strijd werd een strijdkreet voor ‘conservatievelingen’, a.k.a. mensen die niet een voorstander van transhumanisme zijn. Op verschillende websites en sociale media van GOP-politici werd Younger als slachtoffer opgevoerd, een tragisch voorbeeld van het onverminderd laten doorgaan van de zogenaamde linkse transgenderagenda. De geboortenaam van zijn kind werd een populaire hashtag op Twitter, #James.

Bekijk in DEZE VIDEO het tragische verhaal van deze vader die probeert zijn zoon te redden van de extreem-linkse transhumanistsiche sekte die de wereld overneemt (video).

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.