Vernon Coleman: “Politici, dokters en journalisten medeplichtig aan massamoord op kinderen”

Vernon Coleman: “Politici, dokters en journalisten medeplichtig aan massamoord op kinderen”

Vernon Coleman, Britse bestsellerauteur en voormalig huisarts, stelt vast dat het martelmuseum in London is opgeheven. Hoogste tijd om een nieuwe op te richten vindt hij: “De seriemoordenaar Jack ‘The Ripper’ zou er een plek verdienen. Net als Josef Mengele, ‘de engel des doods’. ‘Maar geen van hen heeft zoveel kinderdoden op  zijn geweten als de mensen die ik voordraag…”

Sinds de vaccinatiecampagne rond corona is gestart, is er volgens het medium The Expose een toename van kindersterfte van meer dan 50 procent in het Verenigd Koninkrijk. Met dat gegeven start Coleman zijn boodschap voor de kijkers. “Ik heb herhaaldelijk gewaarschuwd dat we kinderen niet moeten inenten. Ik heb keer op keer bewijs aangevoerd dat het onnodig en gevaarlijk is.”

De criticus van het coronabeleid vervolgt vanuit zijn leunstoel zijn verhaal met ingehouden woede: “Officieel zijn alle gevallen onverklaarbaar. We hebben een epidemie van toevallige overlijdens. Prima gezonde kinderen gaan plotseling dood. Dit is iets heel uitzonderlijks. Maar tragisch genoeg, wordt het nu normaal.”

 

Medeplichtig

“Ontstekingen van het myocard en het hartzakje worden vaak omschreven als kleine ongemakken terwijl ze de dodelijk kunnen zijn. Velen van de getroffenen zullen binnen vijf jaar overlijden.” De stijging van het aantal kindersterftes is verschrikkelijk op zichzelf, vindt Coleman. De reactie van media, medische professionals en politici is zo mogelijk nog erger, meent hij.

De mensen die weten wat er gaande is mogen niet langer zwijgen, meent de schrijver. Noch wegkijken van het probleem of het bagatelliseren: “De sterfgevallen worden allemaal geregistreerd als plotseling, oorzaak onbekend. De autoriteiten willen het nog steeds niet toegeven, maar ze zijn betrokken bij een grote genocide. Politici, adviseurs, dokters, verplegers en journalisten zijn allemaal medeplichtig aan deze massale kinderslachting.”

 

Historisch perspectief

Tot slot noemt hij een aantal mensen met naam en toenaam, waaronder Boris Johnson, Emmanuel Macron, Justin Trudeau, Joe Biden en Bill Gates. Ook het Britse Koninklijk Huis wordt niet gespaard: “Koningin Elizabeth, Charles en William hebben iedereen verraden en ons verkocht voor een plaats aan tafel wanneer de wereld is opgedeeld in winstgevende koninkrijken.”

Zijn afsluitende woorden zijn niet blijmoediger dan zijn introductie: “In de hele geschiedenis hebben er nog nooit zulke grote misdaden tegen de mensheid plaatsgevonden. Geen Kamer van Verschrikkingen zal groot genoeg zijn om de legers van coronaleugenaars en bedriegers vast te houden die te zijner tijd als vijanden van de mensheid zullen worden gestraft.”

 

 

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.