Video: Arts uit vergadering van ziekenhuisraad geschopt nadat hij effectiviteit van ivermectine benoemde

Video: Arts uit vergadering van ziekenhuisraad geschopt nadat hij effectiviteit van ivermectine benoemde

Een arts uit Florida werd afgelopen dinsdag uit een bestuursvergadering van een ziekenhuis gezet nadat hij op de effectiviteit van ivermectine bij de behandeling van COVID-19 wees.

Dr. John Littell, een huisarts en voormalig soldaat van het Amerikaanse leger, werd uit de Sarasota Memorial Hospital Board-vergadering gezet nadat hij verschillende anekdotes naar voren had gebracht van patiënten die snel herstelden van COVID, nadat hij hen had behandeld met ivermectine, een goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar medicijn dat wordt gebruikt vooral vanwege diens antiparasitaire eigenschappen.

“Er zijn tientallen gevallen die ik met je kan delen. Maar laat me je dit gewoon vertellen. Als je de beste wilt zijn, wees dan de eerste om wangedrag toe te geven. Bedenk eens hoeveel levens er gespaard hadden kunnen worden. En ik werd gestraft voor het geven van ivermectine’, zei Littell terwijl een bestuurslid hem probeerde te onderbreken.

Littell werd na zijn opmerkingen prompt door de beveiliging uit de zaal geëscorteerd.

Eenmaal buiten de zaal beweerde Littell dat veel mensen in het Sarasota Memorial Hospital het eens zijn met het standpunt dat ivermectine en andere behandelingen naast de prik beschikbaar zijn voor patiënten, maar bang zijn om dat hardop te zeggen “uit angst voor vergelding”.

Hij zei ook dat hij tijdens de pandemie telefoontjes kreeg van artsen en experts uit het hele medische spectrum die hem om ivermectine vroegen.

“Door de hele staat kreeg ik telefoontjes van doktoren en advocaten en burgemeesters en leraren, en ik behandelde ze gewoon met dingen waarvan ik wist dat ze werkten en hield ze daarmee uit het ziekenhuis”, zei hij.

Littell gaf ook toe dat hij tijdens de vergadering op de een of andere manier het protocol had geschonden, wat zou kunnen verklaren waarom ze hem naar buiten hebben geëscorteerd.

‘Ik denk dat ik het protocol heb geschonden. Ik moet bekennen dat ik nog nooit naar een bestuursvergadering van een ziekenhuis ben geweest,’ zei hij, eraan toevoegend dat hij verrast was dat hij nog steeds van het terrein werd geëscorteerd ‘alsof ik een soort crimineel ben en het enige wat ik deed was mijn gedachten delen.”

Uit een recente meta-analyse van ivermectine bleek dat het medicijn “overweldigend positieve” resultaten liet zien als het gaat om de behandeling van COVID, wat indruist tegen de FDA-praatpunten dat ivermectine “moet worden vermeden”.

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.