Video: Trump belooft “demente oorlogsstokers en globalisten” te verdrijven

Video: Trump belooft “demente oorlogsstokers en globalisten” te verdrijven

Nadat Joe Biden tijdens een toespraak in Polen een gelofte had uitgebrabbeld om de oorlog met Rusland voor altijd te blijven financieren, reageerde ex-president Trump door te zweren dat hij alle “demente oorlogsstokers en globalisten” die momenteel het Amerikaanse National Security-establishment bezetten, zal verslaan en verdrijven.

Trump sprak over zijn “Agenda 47” om “zich te ontdoen van het corrupte globalistische establishment dat al tientallen jaren elke belangrijke beslissing op het gebied van buitenlands beleid heeft verprutst”.

“We zouden het Oekraïne-conflict binnen 24 uur kunnen beëindigen met het juiste leiderschap”, zei Trump eerder deze week, eraan toevoegend “Aan het einde van mijn volgende vier jaar zullen de oorlogsstokers en fraude en mislukkingen in de hogere rangen van onze regering allemaal verdwenen zijn.”

Hij vervolgde: “We zullen een nieuwe groep bekwame nationale veiligheidsfunctionarissen hebben die boven alles geloven in het verdedigen van de vitale belangen van Amerika.”

“Kijk eens naar de globalistische oorlogszuchtige sponsors die onze tegenstanders steunen, dat komt omdat ze oorlogskandidaten zijn. Ik ben de president die vrede brengt, en het is vrede door kracht’, zei Trump verder.

“De Derde Wereldoorlog is nog nooit zo dichtbij geweest als nu. We moeten het [Witte] huis opruimen van alle oorlogsstokers en “America Last” globalisten en de Deep State, het Pentagon, het ministerie van Buitenlandse Zaken en het National Security Industrial Complex,” voegde Trump eraan toe, erop wijzend dat hij “de enige president in generaties is die geen oorlog is begonnen.”

Trump vervolgde: “We zullen ook voorkomen dat de lobbyisten en de grote defensie-aannemers toegang krijgen en onze hoge militaire en nationale veiligheidsfunctionarissen naar een conflict pushen, alleen om hen te belonen wanneer ze met pensioen gaan – met lucratieve banen, waarvoor ze miljoenen en miljoenen dollars krijgen.”

Bekijk zijn uitspraken hier:

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties
Kruip aan de bar en klets mee over dit artikel.

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.