#1 the Zi talk met Jan Storms

Deze aflevering van the Zi talk is onder andere te beluisteren via:
– https://open.spotify.com/episode/5yjF…In deze turbulente tijden interviewt Shohreh Feshtali de dichter, schrijver en bewustzijnsdeskundige Jan Storms. Hij dacht op jonge leeftijd al na over hoe een samenleving het beste bestuurd zou kunnen worden en spreekt op kalme toon over ‘de politiek van het geluk’ en de ontwikkeling van psychopathie. Hoe hoopvol moeten wij naar de toekomst kijken? En hoe kunnen wij volgens hem begrip tonen voor de psychopaten die wereldwijd aan de touwtjes lijken te trekken?Storms’ laatst uitgebrachte boek ‘Destructieve relaties op de schop’ is, evenals zijn poëzie en cursussen, te vinden op https://janstorms.org/

 

Shohreh Feshtali is auteur van de bestseller ‘Gesluierde jaren’

Bestel het boek:
Batavia Publishers. €17,95 + € 1,95 verzendkosten https://tinyurl.com/Batavia-Boek
Bol €17,95 + €2,99 verzendkosten https://tinyurl.com/Bol-Boek
Bol (Ebook) €9,95 https://tinyurl.com/Bol-Ebook

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

Registreren

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video’s? Klik hierboven dan op Abonneren!

Logo
Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!
Word stamgast
Al vanaf €10 p/m
Reacties

Lees onze huisregels ook even. Wilt u ook meediscussiëren maar bent u nog geen lid? Meld u dan hier aan en geniet van alle voordelen.

Abonneer
Laat het weten als er
De nieuwsbrief met nieuws dat je nergens anders leest.